Hjem   Om meg   Kontakt
Om kjoler, bord og negler som matcher | Marianne de Bourg
34119
post-template-default,single,single-post,postid-34119,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Om kjoler, bord og negler som matcher

// SPONSET //

Jeg elsker neglelakk! Jeg prøver alltid å finne neglelakk i en farge som står til antrekket når jeg skal på fest.

… og noen ganger faktisk også i farger som matcher farger på borddekkingen.

Jeg planlegger nemlig gjerne at også fargen på neglene matcher bordet når jeg dekker til fest her hjemme. Som her hvor neglene henter opp en av fargene i mønsteret på kjolen.

With nails matching the dress

Foto: Marianne de Bourg

Den fine borddekkingen går i sort, oker og turkis. Se hele bordet her.

Når jeg pynter meg til fest, gjør jeg litt ekstra ut av det å ta på neglelakk. Før festen beregner jeg ekstra god tid, fyller et glass med noe som bobler og setter på en spilleliste med cocktailmusikk som jeg har laget på Spotify. (Listen ligger lenger ned her).

Så legger jeg på neglelakk og nyter bobler og musikk mens lakken tørker. Da blir jeg satt i skikkelig feststemning. Siden dette er noe jeg nesten alltid gjør før jeg skal på fest, har det blitt sånn at det helt automatisk blir litt sitring i magen og forventninger til kvelden når jeg gjør dette. Jeg kommer i skikkelig partymodus :)

Noen ganger når jeg ”ikke har noe å ha på meg”, tar jeg på meg favorittantrekket (selv om jeg er lei av antrekket, er sannsynligvis ikke alle andre det), og deretter lakkerer jeg neglene i en smashing kontrastfarge som gjør at både jeg selv og andre legger merke til neglelakken mer enn antrekket. Som på bildet i collagen under av høstens favorittlakker hvor jeg har røde negler til sort antrekk.

My nail lacquer favorites this autumn

Bra tips når du vil at neglene (og du!) skal bli lagt merke til. Drinken er forresten laget av Tia Maria kaffelikør + Cola. Her får du oppskriften.

Neglelakkene er hentet fra NordicFeel sin Topp 10-liste over høstens neglelakk. Du kan se hele listen her eller gå inn på linkene til hver enkelt:

// 1. DEPEND Mini Nail Polish i fargen “501”, kr 29 // 2. MAYBELLINE Color Show Nail Polish i fargen “549 Midnight Taupe”, kr 45 // 3. LE MINI MACARON Gel Polish i fargen Cassis, kr 179 // 4. SALLY HANSEN Miracle Gel i fargen “Wine Stock”, kr 139 // 5. ESSIE Nail Polish i fargen “50 Bordeaux”, kr 125 // 6. CHRISTIAN DIOR Dior Vernis i fargen “413 Grège”, kr 245 // 7. OPI Nail Lacquer i fargen “Don’t Pretzel My Buttons”, kr 145 // 8. L’ORÉAL PARIS i fargen Color Riche Le Vernis A L´Huile Nail Polish i fargen “116 Cafe De Nuit”, kr 85

Neste gang du skal på fest, sett gjerne på spillelisten under, finn fram neglelakk og et glass bobler du også. Da blir du garantert satt i feststemning!

SPILLELISTEN COCKTAIL HOUR VOL. 40 – COCKTAIL PARTY:

Du kan også spille den via Spotify her.

Trikset med å skape feststemning med neglelakk som matcher antrekket kan du også bruke en helt vanlig ukedag. Det gjør i alle fall noe med meg å pynte seg litt ekstra i hverdagen. Som når jeg tar på min indiske festdrakt og pusler hele kvelden med indiske eller pakistanske småretter ved kjøkkenøya. Eller andre utkledningstriks i hverdagen.

Med cocktailkjole og neglelakk som matcher blir ikke onsdagskvelden den samme, jeg lover!

Håper du ble inspirert!

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.