Hjem   Om meg   Kontakt
Gavetips til lærere og barnehageansatte | Marianne de Bourg
33890
post-template-default,single,single-post,postid-33890,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Gavetips til lærere og barnehageansatte

Siden skolen nå snart er slutt for i år, tenkte jeg at disse sjarmerende tipsene til gaveideer som jeg fant hos Lagerhaus kunne passe. 

Gavetipsene kan sikkert også også brukes til gaver til barnehageansatte og som vertinnegaver.

GAVETIPS til avslutning

Foto: Lagerhaus

Takk for tålmodigheten: Litt balsam for kropp og sjel gjør alltid godt – kanskje særlig etter en litt for bråkete skoletime eller to. Med en velduftende såpe, et mykt håndkle og en hjerteformet fotskrubb er alt tilgitt.

En søt gave til en sliten barnehageansatt også. Og til vertinnen.

GAVETIPS til laereren

Foto: Lagerhaus

Det flotteste kruset på lærerværelset: Det er sjelden man ser en lærer uten kaffekrus. Hvis læreren har brukt samme kaffekrus i over ti år, er det på tide med et nytt. Og en pakke tyggegummi er ingen dum bonus!

Fine krus blir aldri feil. Og så likte jeg gaveposen :)

Avslutningsgaver til skole og barnehage

Foto: Lagerhaus

Overlevelsespakke: Forsikre deg om at favorittlæreren din har alt han/hun trenger til neste skoleår. Hvis du har ett år igjen, trenger du kanskje et overlevelsespakke selv også?

Notatblokk “Evil plans” og stiftemaskin i gavepose med lapp merket “To the best”. God idé! :D

GAVEGUIDE gavetips

Foto: Lagerhaus

I stedet for et eple: Hvorfor gi et eple til læreren når man kan gi godteri? Hvis det i tillegg er helt over i en fin glassvase med fot, blir det garantert satt enda mer pris på.

Verdens kuleste kaktusglass (!) i verdens kuleste gavepose formet som en soft ice. Ja takk!

Andre bra tips til vertinnegaver, er å gi bort en flaske dekorert med en liten bukett. Du kan se én jeg har laget her: Vin + blomster = vertinnegave. Hjemmelaget urtesalt eller chutney er også fine gaver til vert og vertinne. Kanskje også til en lærer…?

Skal du gi gaver til barnehageansatte kan du ta en titt på personlig gaveinnpakking med barnas tegninger. Det synes jeg er en utrolig koselig og personlig idé.

Håper du ble inspirert!

– Marianne :)

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.