Hjem   Om meg   Kontakt
Sommerens borddekkingstips fra Zara Home | Marianne de Bourg
33820
post-template-default,single,single-post,postid-33820,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Sommerens borddekkingstips fra Zara Home

Zara Home har gjort et dypdykk i sin sommerkolleksjon for 2017 og dekket syv ulike bord som inspirasjon til sommerens fester og gjester. 

Her er bord i nøytrale nyanser og fargerike bord, bord for høytidelige selskaper og uformelle fester. Farger og stiler i noe for enhver smak, så skal du dekke festbord i sommer finner du helt sikkert noe som inspirerer.

BLÅTT OG HVITT PÅ EN HELT NY MÅTE

Blomstret festbord fra Zara Home

Photo: Zara Home

Servise i blått og hvitt gjør seg på mer enn hvit damask. Her er det kombinert med blomstret duk med blå bunn og masse farger. Blå glass og tilbehør i sølv.  Blomster i farger som går igjen i duken skaper det lille ekstra.

DUST, MEN FARGERIKT MED AKVARELL-PASTELL

Bord dekk deg!

Photo: Zara Home

Kreative bord fra Zara Home

Photo: Zara Home

Fargerikt, stormønstret og med mye struktur, men allikevel et dempet inntrykk. Når fargepaletten er sart, tåler den flere farger!

GRAFISK I SORT OG HVITT

Zara Home borddekking i sort hvitt

Photo: Zara Home

Med duk som er grafisk stormønstret i sort og hvitt får borddekkingen et blikkfang som gjør at bordet ikke behøver særlig mye annen pynt.

KLASSISK BORD FOR HØYTIDELIGE ANLEDNINGER

Zara Home hvit borddekking

Photo: Zara Home

Det klassiske bordet til dåp, konfirmasjon, bryllup og store jubileer. Sølv, krystall og hvit duk med innfelt blonde. Dette blir aldri feil.

HVITT PÅ HVITT

Dekke festbord inspo fra Zara Home

Photo: Zara Home

Her er det ikke bare serviset som går i hvitt, men også glass og bestikk er hvite. Brikke, serviett og serviettholder likeså. En moderne vri på det klassiske hvite bordet!

NØYTRALT OG NORDISK

Borddekking naturlig stil fra Zara Home

Photo: Zara Home

Tre, kork og lin – nordisk enkelhet i nøytrale nyanser. Et avslappet og elegant bord for gjester og uhøytidelige fester.

MAGI MED KORALLER

Borddekkingstips fra Zara Home

Photo: Zara Home

Et bord inspirert av en magisk verden under vann. Koraller i mønster og korall som farge. Et spennende og annerledes bord.

Håper du ble inspirert!

– Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.