Hjem   Om meg   Kontakt
Nostalgisk påskebord i gult og pasteller | Marianne de Bourg
1233
post-template-default,single,single-post,postid-1233,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nostalgisk påskebord i gult og pasteller

Nostalgisk påskebord i gult og pasteller, med nytt og gammelt i skjønn forening, blant annet med gamle eggeglassene som er samlet igjennom mange år. 

Påsken er kanskje en av de fineste høytidene vi har. Da er det jo vår! Kos deg med dekorasjonsideer og bordtips i vårlige fargenyanser.

(Styling: Marianne de Bourg / Foto: Per Erik Jæger)

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

VÅRFARGER: Påskebordet er dekket med vårens vakre farger; gult, grønt og rosa. Forskjellige kuverter og en salig blanding av ulike nye og gamle serviser gir en sjarmerende miks. Ta fram det du har og miks og match. Her kan bollen etter mormor og serviset du ikke har nok av endelig bli brukt. Tapetet “Classic Silks 27380” er fra Storeys.

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

EN FAVORITT: Det er ikke bare kyllinger og høner som bringer inn påskefølelsen. Det gjør også gule blomster. Her er det også brukt rosa, som er en lekker aksentfarge til grønt og gult. I den tulipanformede vasen fra Palma står to vakre eksemplarer av favorittblomsten Ranunculus.

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

STRAMT OG STILIG: Denne kuverten går ikke i gult, men når den settes sammen med de andre kuvertene, er påskestemning allikevel til å ta og føle på. Den lyseblå bolle av Sophie Conran for Wegdwood med hvit linserviett fra Växbo Lin og bambusbolle fra Bloomingville by Trendkompagniet. En ball moseball oppi bambusbollen og en enkel kvist med gåsunger lagt oppå setter et påskepreg på kurverten.

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

KLASSISK OG ELEGANT: Oppi en bolle med tungekant fra Mateus ligger en hvit linserviett fra Växbo Lin og en liten skål fra Sophie Conran for Wedgwood. På skålen er en liten velkomstbukett plassert; en hvit tulipan og en kvist med gåsunger bundet sammen med lysegult silkebånd. Enkelt og vakkert!

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

MED NATURFØLELSE: En tradisjonell kuvert med asjett ”Farmers Breakfast” fra Villeroy & Boch, gul bolle med tungekant fra Mateus, serviett fra Växbo Lin og bambusbolle fra Bloomingville by Trendkompagniet. Oppi bambusbollen ligger et rede av gress og et porselensegg fra Royal Copenhagen.

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

ROMANTISK: En noe mer romantisk kuvert med asjett ”Farmers Breakfast” fra Villeroy & Boch, gul bolle med tungekant fra Mateus, serviett fra Växbo Lin. I bollen ligger en hvit serviett brettet mykt til i en firkant og dekorert med en rosa ranunkel.

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

GAMMEL SAMLING: De gamle eggeglassene er loppemarkedfunn som er samlet over mange år.

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

PÅSKETEKSTILER til inspirasjon. Stoffbiter kan brukes som duk, men også som servietter hvis du syr en liten kant rundt. Tekstiler i herlige farger fra Panduro Hobby. Vasen er fra Palma.

INTERIØRTIPS-Dekk-et-nostalgisk-påskebord-med-gammelt-og-nytt

TIL HANDLETUREN:Tenk å kunne dra på påskens handleturer med en slik drømmekurv… Med handlekurv fra Affari fylt av vakre stoffer og blomster; tulipaner, gåsunger og ranunkler kom ideen om å stikke noen blomster ned i sidene av handlekurven. Og det ble jo kjempekoselig! 

Forhandlere

Serviser:
Bloomingville
Mateus
Villeroy & Boch
Wedgwood

Glass:
Holmegaard

Bestikk:
Villeroy & Boch

Servietter:
Växbo Lin

Vaser:
Palma

Tekstiler:
Panduro Hobby

Gammelt porselen:
Eggeglass og fløtemugge

– Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg –

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.