Hjem   Om meg   Kontakt
Gaveinnpakking i klassisk og koselig stil | Marianne de Bourg
33453
post-template-default,single,single-post,postid-33453,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Gaveinnpakking i klassisk og koselig stil

Det er tre hovedtrender som utmerket seg på årets julepynt: Glitrende og metallisk, Naturlig og nordisk, samt Klassisk og koselig.

Jeg forsøkte å visualisere årets julepynt-trender ved å pakke inn julegavene i de ulike stilene, og dette er gavene i den klassiske og koselige stilen.

KLASSISK OG KOSELIG

interiortips-innpakking-i-klassisk-og-nordisk-stil

Foto: Marianne de Bourg

Her har jeg først pakket inn gaven i gråpapir, deretter brukt et dekorark fra Panduro Hobby rundt gaven. Til slutt pyntet jeg med en grov snor i brunt, en kongle og litt granbar.

pakk-inn-gavene-enkelt-men-kreativt

Foto: Marianne de Bourg

Dette er en gaveeske som ble igjen fra fjorårets gaveinnpakking. Den fikk rød og hvit snor, røde dekorbær fra Panduro Hobby, samt en fugl fra Home & Cottage.

enkle-ideer-til-julepresanger-innpakkingstips

Foto: Marianne de Bourg

Denne gaven var ganske liten og jeg fikk akkurat pakket den inn med en serviett. Rødt og hvitt bånd, samt et lite juletre er dekorativ pynt.

Tips: Skal du pakke inn gaver i den klassiske og koselige stilen er rødt, hvitt og grått fine farger….eller rødt, hvitt og grønt. Brunt er fint til; nøtter, kongler og kvister og det passer også godt med vintergrønt som granbar og andre naturmaterialer. Nisser, røde bær, røde lys er superfin pynt på pakkene.

Håper du ble inspirert!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.