Hjem   Om meg   Kontakt
Hjemmelaget drikke, drinker og cocktails med SodaStream | Marianne de Bourg
33245
post-template-default,single,single-post,postid-33245,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hjemmelaget drikke, drinker og cocktails med SodaStream

// SPONSET //

I samarbeide med SodaStream skal jeg få lov til å utvikle oppskrifter på drinker laget med SodaStream kullsyreholdig vann. Hurra!

Jeg skal komponere drinker og cocktails, samt alkoholfrie drikker til hverdag og fest.

Med SodaStream kullsyremaskin for hjemmebruk forvandles nemlig vanlig kranvann til smaksatte kullsyreholdige drikker på noen få sekunder. SodaStream finnes i over 30 smaker, så det er uendelig mange muligheter for å lage enkle og smakfulle drinker til festen. Blant smakene finnes også sukkerfrie varianter og smaker uten søtningsmidler, kunstige farge- eller smakstilsetninger. 

Jeg har foreløpig testet ut to drinker hvor kullsyreholdig vann er en av ingrediensene, og hvor jeg brukte SodaStream istedenfor Club Soda, Farris o.l. Prøv dem gjerne, dette er enkle og gode drinker som alle kan lage. Du finner dem her; Blueberry Mojito med en tvist og Gin Fizz med agurk, lime og mynte

Nå gleder jeg meg til å komponere flere nye og spennende drinker og cocktails med SodaStream.

5 grunner til at jeg samarbeider med SodaStream:

  1. Enkelt: Tapp friskt, norsk vann fra springen, putt oppi bobler og eventuell smak. Så mye enklere enn å drasse med deg brus fra butikken!
  2. Billig: Det koster under 1,70 kroner per liter å lage boblevann fra SodaStream. På butikken koster en flaske mye mer. SodaStream er bedre for helsa, miljøet og lommeboka!
  3. Sunt: Naturlig kullsyrevann er mye sunnere enn brus fra butikken. SodaStreams egne undersøkelser viser at de som har kullsyremaskinene deres drikker dobbelt så mye vann! Mye vann er bra for helsa.
  4. Miljøvennlig: SodaStream sparer miljøet for unødvendig fremstilling, nedbrytning og transport av plastflasker og brusbokser. Det reneste og beste for miljøet er å drikke vannet fra springen og lage ditt eget boblevann med drikkeflasker du kan gjenbruke – år etter år.
  5. Fin til fest: Genialt når jeg skal lage drinker og cocktails til festen. SodaStream med smak tilsettes 4 cl sprit og vips har jeg en fiks ferdig drink. Enkelt og rimelig! Jeg kan lage drinker uten alt det vanlige cocktail-tilbehøret; lime, sitron, appelsinskiver, sitronmelisse, likører osv. osv.

Les mer om SodaStream her.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.