Hjem   Om meg   Kontakt
7 skjønne julegavtips til henne | Marianne de Bourg
33099
post-template-default,single,single-post,postid-33099,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

7 skjønne julegavtips til henne

Her er tips til skjønne julegaver til mamma, søster, datter og venninne. Fra kr 59 til kr 399. (Og et luksusprodukt til kr 1799). Alt i julens gladeste farge.

Ikke så dum idé å kjøpe gaver som matcher i farge, eller hva? Mitt tips er å pakke dem inn i den samme fargen også. Se for eksempel disse fine gaveinpakkningene i rødt og rosa.

Mariannes julegavetips 2016

// 1. Voluspa duftlys Goji Tarocco Orange, kr 398. // 2.NIP+FAB Dragon blood fix cleansing pads, kr 249.  // 3. L´Occitane  Harmonie Divine luksus anti age-serum. // 4. Real Techniques Ultimate base makeupbørste-sett med etui, kr 349 // 5. OGX VitaminB5 sjampo, kr 129 + OGX VitaminB5 balsam, kr 129 // 6. Fountain The Beauty Bottle – flytende kosttilskudd for huden, kr 399. // 7.Pukka Ginseng Matcha grønn te, kr 59. //

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.