Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | De 3 fineste adventskalenderne i 2016
33089
post-template-default,single,single-post,postid-33089,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

De 3 fineste adventskalenderne i 2016

Jeg har funnet fram til tre ferdige adventskalenderne i år, som alle står på ønskelista. 

Disse julekalenderne er allerede fylt med godsaker, så her slipper man gruble over 24 stk innhold, samt styre med innpakking. En av kalenderne inneholder te, én er en romantisk kalender med oppgaver for ektepar/kjærester og den siste er kalender med skjønnhetsprodukter fra The Body Shop, som har vunnet prisen “beste kalender” to år på rad.

Adventskalender med te

Denne adventskalenderen inneholder én ny tepose hver dag. Teene kommer i 12 ulike smaker og alle er økologiske. Inneholder deilige julesmaker som for eksempel Christmas Cake, White Winter, Candy Cane, Christmas Night og Gingerbread Man.

english-tea-shop-julekalender

Når dagens luke er åpnet, kan du snu pakken og der er et bilde som sammen med alle de andre pakkene til slutt danner et bilde. Altså et puslespill.

Kvalitetsteen fra English Tea Shop. Koster kr 159 og fås kjøpt hos blant annet Jernia.

Adventskalender for to

Kaffe/te/sjokolade med smalltalk hver dag gjør underverker! Det kan vi jo gjøre uten adventskalender for to, med med får dere i tillegg morsomme, romantiske og praktiske oppgaver som potensielt kan gjøre at dere går inn i julen med full “kjærlighetstank”. Produktet er satt sammen av et treskrin, et ark med 25 oppgaver og to sjokoladehjerter for hver dag.

adventskalender-for-to

Dette er åttende årgang av denne eksklusive adventskalenderen for voksne. Treskrinet er det samme som før, oppgavene er nye. Julekalenderen inneholder to sjokolader for hver dag – og i tillegg en oppgave for begge to. Hvis du vil se et par eksempler på oppgaver, kan du klikke på det øverste bildet. Da blir det stort, og oppe til høyre skjuler det seg ei grå pil som tar deg til neste bilde.

Oppgavene berører alle kjærlighetsspråkene fra boka kjærlighetens fem språk”: tjenester, fysisk berøring, gaver, tid for hverandre og anerkjennende ord. Dessuten handler det om å ha det gøy sammen, lage jul sammen og nyte livet. I år har vi også hentet inspirasjon fra ekteparet Gottman sin forskning fra “the love lab”.

Det finnes også en refill-pakke til kalenderen. Den kan fylles i treskrinet til “Adventskalender for to” eller “25 romantic days”. Den inneholder nye sjokoladehjerter og de nye oppgavene for desember 2016.

Adventskalender for to – mini er et rimeligere, og i tillegg sukkerfritt alternativ. Rett og slett bare oppgavene, som en minikalender på 10x10cm. Den kan gjennomføres uten snop til motivasjon, men det går også an å kjøpe inn 50 stk av deres favorittgodis.

Kr 500 på husbands-and-wives.com

Julekalender “Original” fra The Body Shop

Bak hver luke finnes det en skjønnhetsoverraskelse, og i tillegg et lite sitat som sprer glede i julehøytiden. I denne kalenderen finner du The Body Shop sine bestselgere i små størrelser samt sminkeprodukter, nyheter og neglelakk.

julekalender-fra-the-body-shop-2016

Best i Test på TV2 Hjelper Deg 2014 og 2015

Dekorativ innpakking

Kr 1199 hos The Body Shop. (Spar hele 784,- verdien er på 1983,-)

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits