Hjem   Om meg   Kontakt
Tapas for to | Marianne de Bourg
33019
post-template-default,single,single-post,postid-33019,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Tapas for to

Vi feiret Halloween i helgen med tapas, bare oss to og jeg tenkte å komme med et tips til god drikke som passer til tapasbordet. 

Rødvin kan være vanskelig å kombinere med noen av smakene, i følge Vinmonopolet. I så fall bør du unngå vin med mye tanniner og heller velge en lett og fruktig rødvin, skriver de. Vi har ofte bommet litt med rødvinen til tapas og pleier å velge musserende.

tips-til-tapas-veuve-clicquot

Musserende vin passer overraskende godt til tapas og champagne er selvfølgelig helt perfekt om man skal feire litt ekstra. Denne gangen prøvde vi en Veuve Clicquot – og wow hvor den matchet perfekt til de smaksrike rettene på tapasbordet. Prøv champagne eller musserende vin neste gang du serverer tapas!

Her har du noen mat og drikke-forslag til tapasbordet:

Tapasretter: 

Ost og skinke, oliven og pesto er faste innslag på tapasbordet. Men noen ganger er det gøy å prøve andre småretter også. Her er et lite knippe forslag, fra hjemmelaget pesto til ostefat og et helt “fenalårbord”.

Drikke som passer: 

Veuve Clicquot

Jeg dekket på kjøkkenbenken med servise i sort og oransje. Det matchet både flasken og Halloween. :D Dessuten synes jeg det er gøy å dekke med farger når jeg serverer tapas.

Fikk du også lyst på tapas og champagne nå? :D

Håper du ble inspirert!

– Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.