Hjem   Om meg   Kontakt
Listelykke | Marianne de Bourg
32701
post-template-default,single,single-post,postid-32701,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Listelykke

BOKTIPS:

Vi tror vi trenger så mange ting. Men det vi egentlig trenger er rom og tid til å puste. Alt vi trenger, er mindre av alt. Og gode lister.

Boka Listelykke og Listelykke notatbok er to bøker; en tekstbok om lister og rydding, og en notatbok for de som trenger en fiks ferdig listebok å fylle ut.

Listelykke

Rydding, orden, system, kreativitet, lister, effektivitet, overskudd og mindfulness.

listelykke_boktips

Dette er en guide for deg som vil rydde opp, og leve med færre ting og mindre rot. Med færre ting blir livet enklere og hverdagen lettere, du får mindre å tenke på, mindre å glemme og færre bekymringer.

Trivselen øker, og du frigjør tid til familie og fritid. Du blir glad i hjemmet ditt igjen, du får mer oversikt og kontroll på jobben, oppnår målene dine raskere og mer effektivt, og får med hele familien mot et felles mål og en mindre rotete hverdag.

I ryddingen og livet ellers kan vi bruke lister for å hjelpe oss i arbeidet, og forfatteren gir deg gode tips til hvordan du kan bruke lister i oppryddingen. Her er det ulike ryddestrategier å velge mellom og verktøy og metoder som du kan tilpasse til dine behov.

Listelykke notatbok

I Listelykke notatbok får du maler for kalender og lister du kan fylle ut.

boktips_listelykke_notatbok

Listelykke notatbok er en punktjournal inspirert av bullet journal-teknikken, og inneholder maler for kalender og lister som du kan fylle inn og fargelegge. Sidene er prikkete, som dotted grid-notatbøker, med tykt papir på 130 gram.

Lister kan hjelpe oss med å rydde opp både fysisk og mentalt. Når du skriver ned ideer, tanker og oppgaver i listeform, frigjør du både kapasitet og tid. Å skrive lister er som en øvelse i mindfulness, du kan være kreativ eller pragmatisk, overdådig eller minimalistisk. Du får mer orden i hverdagen og blir flinkere til å planlegge.

Bruk listene i denne boken for å rydde opp for godt, strukturere jobb og studier, få oversikt over huskelister og gjøremål, over hjem og hage, ukemenyer og handlelister, familiens aktiviteter, sesonger og høytider, nye mål, ferie og fritid, ulike hendelser i hverdagen og din egenutvikling.

Listelykke er rydding, fargelegging og mindfulness i ett!

Fakta om bøkene

  • Tittel: Listelykke og Listelykke notatbok
  • Sjanger: Selvutvikling
  • Forfattere: Gunn Beate Reinton Rulnes
  • Antall sider: 176 sider / 243 sider
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Pris: Listelykke kr 262 og Listelykke notatbok kr 218 hos Adlibris.com

Om forfatteren

gunn-beate-reinton-rulnes

Gunn Beate Reinton Rulnes er redaktør, journalist, gründer og forfatter, og har blogget om rydding, smart organisering og listeskriving siden 2009. Hun er fra Ål i Hallingdal, og bor i Svelvik med mann og to barn.

Forfatteren på nett

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.