Hjem   Om meg   Kontakt
Inngangsparti for hverdag og fest | Marianne de Bourg
32566
post-template-default,single,single-post,postid-32566,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Inngangsparti for hverdag og fest

Inngangspartiet er husets ansikt. Å legge litt ekstra omtanke her gjør ikke bare at gjestene føler seg ekstra velkommen, men det er ekstra hyggelig når vi kommer hjem selv også.

Lyng, Hebe, Sølvkrans og Frilandskrysantemum er fine sorter. Pyntekål og prydgress er også fine sorter å pynte med ute på denne tiden av året. Ta en gjennomgang av potter med slitne sommerblomster, du finner sikkert noen potter du kan bruke. Med noen få nye blomster eller planter.

Også uteplassen er det hyggelig å huske på nå som sommeren er på hell. Kanskje tar gjestene en tur ut dit også.

Her får du tips til hvordan du skaper et vakkert inngangsparti som ønsker gjestene velkommen allerede før de er kommet inn. Grønt, grått og blått. Eller nyanser av vinrød og lilla. Minimalistisk eller romantisk. Det er noe for enhver smak.

(Foto og tips fra Mester Grønn)

gront_og_gra%cc%8att_farger_ute pynt_ute_med_prydgress_og_lyng_i_hvitt minimalistiske_planter_utenfor_doren dekorer_inngangspartiet_i_stram_stil uteplassen_planter_bla%cc%8att_gront_gra%cc%8att romantisk_stil_ute frilandskrysantemum_rosa_inngangspartiet utegruppe_host_gront pynt_ute_med_lyng_og_krysantemum_host utendors_lyng_krysantemum_host balkong_uteplass_terrasse_pynte_til_fest lilla_gra%cc%8att_gront_planter_terrassen pynte_utenfor_med_hebe_og_lyng velkomst_til_gjesten_med_hebe_lyng_krysantemum stramt_skandinavisk_stil_planter

Håper du ble inspirert!

Og jeg blir veldig glad om du liker bloggen på Facebook :)

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.