Hjem   Om meg   Kontakt
Design with Light nå også for uterommet | Marianne de Bourg
32444
post-template-default,single,single-post,postid-32444,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Design with Light nå også for uterommet

HØSNYHETER: Nå i disse dager bobler og syder det i interiørbransjen. Det er nemlig på denne tiden høstnyhetene presenteres. Bli med og ta en titt!

Holmegaard har videreutviklet den populære Design with Light-lanternen denne høsten og kledd på den slik at den tåler utelivet.

Lanternen er designet til stearinlys, og kan være en del av utelivet når vær og vind tillater det, mens den ellers kan bo og brukes innendørs.

INTERIØRTIPS Høstens nyhet fra Holmegaard - Design with Light

Høstens lanternenyhet er perfekt til å spre lys og liv i uterommet: Fra terrasse og inngangsparti til båtdekket, på den julepyntede trappen og den (u)hyggelige Halloween-hagen.

Lanternen kan også brukes innendørs. Lanternens karbonfibervegger er sotfrie, og har en brennetid på 5000 timer. Dermed er den miljøvennlige lyskilden også et attraktivt alternativ til det klassiske stearinlyset – inne som ute.

Nå har lanternen fått oljelampefunksjon, og metalltopp og -bunn sammen med den karakteristiske kombinasjonen av skinn og glass. Lanternen bruker vanlig lampeolje og er konstruert med en spesiell lukking som oppfyller selv de strengeste sikkerhetskravene og gjør designen trygg å bruke.

Sikkerheten og robustheten går også igjen i lanternens glass, som er slagfast og tåler varmeforskjeller, og dermed enkelt klarer overgangen fra lun stue til frossen vinterhage når gjestene skal tas imot med lys i trærne på en mørk vinterkveld.

 

Design with Light-oljelanterne (H: 32,5 cm) med karbonfibervegger koster 1799,00 kr (veil.) og er i butikkene fra starten av september 2016.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.