Hjem   Om meg   Kontakt
3 trender for uterommet sommeren 2016 | Marianne de Bourg
32255
post-template-default,single,single-post,postid-32255,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

3 trender for uterommet sommeren 2016

Nøytralt med jordfarger, fargerikt med knallrosa eller maritimt med blått og hvitt er blant noen av trendene som er aktuelle på uteplassen denne sommeren. 

Her er tre trender for uterommet sommeren 2016 fra kreativ leder i Fargerike Tale Olivia Henningsen.

DET TRADISJONELLE UTEROMMET

En norsk favoritt er beige, hvit og blått! Vi snakket om det i fjor også, så dette er en farge som blir her en stund. Det hvite og blå satt sammen med sammen med kurv, blir en perfekt klassisk stil. Og ja – den norske sommerdrømmen lever godt her.

(Alle foto: Fargerike)

Det blå uterommet

Mønster, ruter og striper på stoffene gir det hele et litt mer moderne preg. For selv her kan en leke seg litt med mønstermiks. Og du. Husk at tepper også kan brukes ute.

DET JORDNÆRE UTEROMMET

Et uterom med farger fra naturen rundt er en perfekt ramme for bruk av monokrome og nøytrale farger. Gamle hagemøbler i tre kan males og på den måten kan vi få et helt nytt uterom.

[ Les mer: Slik gir du nytt liv til utemøblene i tre ]

Det kule uterommet

På denne uteplassen kan du hente inspirasjon og ro. Vi har fylt opp med enkle stilrene møbler. Med nette og flyttbare utemøbler, kan en hage ha mange uterom, med muligheter å finne sin egen lille plass, uforstyrret fra alle de andre.

DET EKSOTISKE UTEROMMET

Den tropiske stilen har kommet for å bli, denne stilen er helt riktig i år. Men nå ikke bare med grønne detaljer, men masse rosa. Og ikke vær redd, fargen er ikke en døgnflue for 2016. Rosa er faktisk også kåret til Årets Farge 2016 hos Fargerike.

Interiørtips til balkong, veranda, hage og terrasse

Fyll på med masse puter – de trenger ikke å matche! Sett sammen de kuleste plantene du finner i fargerike potter. Du kan også male terrakottapotter selv i de fargene du ønsker. Sett frem flere småbord, de trenger ikke ha samme form eller materialer. Har du noen timer til overs en kveld er det fort gjort å male et lite bord i din favorittfarge.

Det er viktig å nyte de få dagene vi har! God sommer!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.