Hjem   Om meg   Kontakt
SunLight solcellelamper for utebelysning | Marianne de Bourg
32145
post-template-default,single,single-post,postid-32145,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

SunLight solcellelamper for utebelysning

SunLight blir en hel serie, for nå lanserer Eva Solo både en pendel og to større stående lamper.

Den nye pendelen kommer med en streng på 2,1 m, og det gir mulighet for hengende stemningsbelysning fra trærne i hagen, altanen eller andre steder hvor lampene får sollys.

SunLight solcellebelysning fra EvaSolo

De to nye SunLight Lounge, én stor og én liten solcellelampe, har en høyde på henholdsvis 50,5 og 24,4 cm. SunLight Lounge- lampene er en nyhet utstyrt med USB-strømforsyning som gjør det mulig å lade dem opp manuelt hvis værforholdene ikke er optimale.

Praktisk og vakker stemningsbelysning
Eva Solo har utviklet SunLight solcellelamper til å være funksjonelle og stemningsskapende. Den enkle designen skjuler solcellepanelet fullstendig, men likevel kan bare én opplading i full sol sørge for lys ved hagebordet, på terrassen eller på altanen i opptil tjue timer. Alle lampene er utstyrt med on/off-knapper i tillegg til automatic-funksjoner som får lampen til å skru seg på når mørket faller på. Lounge-lampene kan dessuten tas med inn.

Priser fra kr 699. Les mer hos Eva Solo.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.