Hjem   Om meg   Kontakt
8 smarte tips til reisen | Marianne de Bourg
32094
post-template-default,single,single-post,postid-32094,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

8 smarte tips til reisen

INNEHOLDER ANNONSELENKER

TomTom for smartphone, probiotika som forebygger reisemage og reiselås med supersterk wire som kan sikre sekken, er bare noen av smarte ting vi kan ha med i kofferten.  

Dette er kanskje ekstra gode tips for oss som ellers er mest opptatt av antrekk og sko når vi pakker til ferien, men glemmer at det praktiske er vel så viktig. Gode sko, praktisk tøy, refillflasker til sjampo og kremer, allergitabletter og gnagsårplaster blir glemt bort i maset med å finne de perfekte flip flopsene til bikinien…

Sjekk ut disse pakketipsene til syden og storbyferie. Du finner garantert noe du kan putte i kofferten!

REISETIPS-Smarte-tips-til-reisen

// 1. TomTom for smartphone, kr 1899, Ellos // 2. Minikrølltang, kr 229, Ellos // 3. Reiseprobiotika, kr 112,17, ProVen // 4. Reiseføner, kr 199, Ellos // 5. Reiseflasker, kr 169, Enklere Liv // 6. Barnekoffert, kr 399, Ellos // 7. Supersmart lås, kr 64,35, Enklere Liv // 8. Pute med massasjerull, kr 249, Enklere Liv //

HVORFOR ER DETTE SMARTE PRODUKTER?

1. TOMTOM FOR SMARTPHONE: For første gang kan du bruke en smartphone, nettbrett eller data for å granske trafikkinformasjon i realtid, planlegge ruter og sende destinasjoner til din TomTom GO før du setter deg i bilen. Dessuten kommer hver TomTom GO 51 med livstids TomTom Traffic, livstids fotobokser og livstids verdenskart.

2. MINIKRØLLTANG: Babyliss Mini iCurl er liten og hendig, har Sateng Touch belegg. Rask oppvarming med stabil temperatur og har varmebestandig oppbevaringspose.

3. REISEPROBIOTIKA: Probiotika (melkesyrebakterier) hjelper å beskytte mot fremmede bakterier i lokal mat og vann, og kan derfor gjøre at du ikke får diaré i løpet av ferien. Det er derfor supersmart å ta probiotika når vi skal utenlands, men husk at for maksimal effekt, ta melkesyrebakterier under reisen, samt i en periode før og etter.

4. MINIFØNER: Reisehårføner HD2509 fra Grundig har en hendig størrelse som gjør at den passer like godt i kofferten som i håndvesken.

5. REFILLFLASKER: Reiseflasker godkjente for fly, sparer plass i kofferten. Fire flasker à 100 ml med medfølgende oppbevaringspose. To korker med lokk, to skrukorker og en spraykork. Bred åpning for enkel påfylling. Passer bra til gel, skum, body lotion eller andre væsker.

6. BARNEKOFFERT: Trunki ble laget for barn som kjeder seg på reise. Barna kan pakke trillekofferten med sine favorittleker for så å ri av sted på den, mens foreldrene holder dem i båndet. Den er produsert av samme lette, holdbare plast som en vanlig koffert og har en generøs kapasitet på 18 liter for leker, spill og ekstra klær. Designet for bruk som håndbagasje.

7. REISELÅS: Safe+ Microlock er bare 4 cm stor, men har en 66 cm lang supersterk wire. Den har en tosifret kodelås, slik at du kan sikre sekken, eller barnevognen og alt annet du måtte ha behov for.

8. MASSASJERULL: Dette produktet er to ting; én pute og inni puten en massasjerull. Vil du øke blodsirkulasjonen er det bare å ta fram rullen som er festet i en elastisk strikk. Rullen plasseres på gulvet og den knudrete overflaten masserer føttene dine. Den kan også trekkes oppover slik at musklene i leggene stimuleres. For deg som får hovne ben når du flyr.

God sommer, god ferie og god reise!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.