Hjem   Om meg   Kontakt
Rabarbra Gin Fizz | Marianne de Bourg
31980
post-template-default,single,single-post,postid-31980,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Rabarbra Gin Fizz

Nå er rabarbrasesongen i gang, i hvert fall sør i landet, og er du så heldig å ha denne syrlige herligheten i hagen, er det bare å nyte den mens du kan.

Her er en deilig drink som inneholder rabarbra: Gin Fizz er en klassisk cocktail som inkluderer gin (selvsagt!), sitronjuice og club soda.

Denne spennende varianten med rabarbra er herlig til sesongens selskaper!

DRINKOPPSKRIFTER-FREDAGSDRINKEN-Rabarbra-Gin-Fizz

Foto og oppskrift: Fargerike

Denne rosa drinken passer til jentefest, bryllup og sommerfesten.

Tips: Du kan også servere en alkoholfri variant ved å droppe gin og erstatte prosecco med club soda eller kullsyreholdig vann.

Rabarbra Gin Fizz

(3-4 drinker)

Dette trenger du:

RABARBRASIRUP

  • 2 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 vaniljestang
  • 4 dl rabarbra i små biter

DRINKEN

  • 2 dl gin
  • 2,5 dl rabarbrasirup
  • 1 dl sitronjuice
  • 3,5 dl kald Prosecco
  • is
  • Små rabarbrastilker som pynt

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene til sirupen i en mellomstor kjele. Kok opp på middels varme, og la koke i 3 minutter eller til rabarbra er mør. Press massen igjennom en sikt, helle den over i et glass eller en mugge og sett den kjølig.

Cocktailen lages ved å ha gin, rabarbrasirup, sitronsaft, og is i en mugge eller lignende. Rør og hell over i glass fylt med is, og topp med Prosecco og rabarbrastilker.

 

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.