Hjem   Om meg   Kontakt
BOKTIPS: #grillALT | Marianne de Bourg
31141
post-template-default,single,single-post,postid-31141,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

BOKTIPS: #grillALT

Årets grillsesong er reddet! Med denne kokeboka kan vi nyte god grillmat inspirert av både det norske, det italienske og det asiatiske kjøkken. 

Erlend Ytreeide og Anders Halvorsen er to karer som driver med grilling på høyt nivå. Her gir de smarte grilltips og gode oppskrifter for vellykket grilling av kjente og ukjente råvarer.

[BOKTIPS]

#grillALT---Det-ingen-skulle-tru-at-nokon-kunne-barbeque

  • Tittel: #grillALT – Der ingen skulle tru at nokon kunne barbeque
  • Sjanger: Kokebok
  • Forfattere: Anders Halvorsen og Erlend Ytreeide
  • Antall sider: 232
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Pris: Kr 349 hos bokkilden.no

Grilling handler om lidenskap! Med den riktige innstillingen skal det lite til for å heve et helt vanlig måltid opp til et festmåltid. I #grillALT viser radarparet Reven og & Ytreeide hvordan alle med enkle grep kan gå fra å svi en ordinær grillpølse til å bli grillmester. Det eneste som trengs er litt kreativitet, litt pågangsmot og et ønske om å gjøre det lille ekstra.

Boka gir enkle og artige tips både til hverdags og til fest. Her blir selv drevne grillkokker imponert! Nå gjelder det bare å komme seg ut og fyre opp grillen, for her er en ny verden for grillere på alle nivå.

Om forfatterne (Reven) Anders Halvorsen og (Ytreeide) Erlend Ytreeide:

De har i sin korte karriere vunnet sølv i NM i grilling samt en 2. plass på riksdekkende fargefjernsyn. Forfatterne har faglig tyngde kombinert med en uhøytidelig framstilling.

Ingen av dem har en matfaglig utdannelse. Mange tror man må være proff for å lage god mat, men det viktigste er å samle på gode smaksopplevelser og dele dem med andre.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.