Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Når et lite hjerte er nok
31115
post-template-default,single,single-post,postid-31115,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Når et lite hjerte er nok

På en ferie i USA mottok jeg flere ganger komplimenter av fremmede mennesker på gata for en fin kjole jeg brukte mye. Jeg ble kjempeglad av de kommentarene, og de løftet både humøret og dagen flere hakk.

I butikker var også folk veldig hyggelige. Som når dama i kassa på super’n spurte om vi likte oss i USA, kanskje en høflighetsfrase, men hva er galt med høflighetsfraser? ;)

INSPIRASJON-POSITIVITET-BLOGG

Folk var også opptatt av å fremheve andres suksess der borte. For eksempel fikk leiebilen av typen ganske fancy sportsbil flere ganger tommel opp når vi tanket på bensinstasjonen. En liten gest som koster ingenting, men gir mye både til den som gir og får.

Er vi flinke nok her hjemme til å støtte hverandre og bygge hverandre opp?

Min lunsjgjest i går er også kvinnelig gründer i en enmannsbedrift og hun sa at vi kvinner må støtte hverandre. “Vi hjelper hverandre”, sa hun. I like!

Jeg har forresten fått en ny arene for å sanke positive små øyeblikk. Jeg har nemlig blitt ivrig på Instagram, egentlig bruker jeg for mye tid der, men jeg synes det er såå koselig. Elsker å få hyggelige kommentarer på bildene mine.

Det skal ikke mer til at enn et hjerte og det er faktisk nok til at hjertet mitt banker litt ekstra. Og så er det like hyggelig å skrive en positiv kommentar som å få én. Sjansen er dessuten stor for å få et hyggelig svar også.

Moralen er: Gi en positiv kommentar i dag, eller bare et lite hjerte i en sms eller på Instagram. Kanskje får du en tilbake!

PS – Ses vi på Instagram? (@mariannedebourg)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits