Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Ekte hverdag – 12 steg til et litt bedre liv
30830
post-template-default,single,single-post,postid-30830,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ekte hverdag – 12 steg til et litt bedre liv

Halvveis i livet; passe fornøyd – på tide med en fot i bakken?

Mange av oss kaver gjennom hverdagen på vei mot helg og ferie – det er da livet skal leves. Men hvorfor holder vi på sånn? Det er jo hverdagene det er flest av!

Hvorfor ikke bruke en vanlig tirsdag eller en travel til å få det litt bedre?

Etter uttallige nyttårsforsetter og leting etter det perfekte liv bestemmer Sølvi Fos seg for å prøve noe nytt. Hva med å plukke hverdagen helt fra hverandre? Hva er bra? Hva mangler? Og hva er det egentlig som trengs for å få en litt bedre tilværelse?

[BOKTIPS]

BOKTIPS Ekte hverdag - 12 steg til et litt bedre liv

 

  • Tittel: Ekte hverdag – 12 steg til et litt bedre liv
  • Sjanger: Selvutvikling
  • Forfatter: Sølvi Foss
  • Antall sider: 176
  • Forlag: Gyldendal
  • Pris: Kr 305 hos bokkilden.no

I EKTE HVERDAG ønsker Sølvi Foss å vise hvordan vi kan finne tilbake gleden over den vanlige dagen, over ansvaret vi har påtatt oss i familieliv og på jobb, og over å være tilfreds med det som er godt nok.

«Rent statistisk er vi godt voksne, men leter fortsatt. Vi har levd noen få tiår nå, og hverdage har gått litt opp og litt ned. Det har vært bra år, men det aller meste har vært på det jevne. Vi kan se tilbake på at mye i livet vårt har gått ganske så greit. Vi er mange som har vært forskånet for de aller vondeste hendelsene, livskrisene, katastrofene. Alt dette urovekkende som kan skake opp en tilværelse.

Foreldrene mine ble født i etterkrigstiden og kan fortell om den gang da de virkelig manglet mye. De startet sitt familieprosjekt da mamma var nitten år og pappa var to år eldre. Storebroen min ble født drøye seks måneder etter bryllupet. Sammen bygget mamma og pappa voksenlivet litt etter litt. De sier at de er fornøyd med livet akkurat sånn som det ble, og at de gleder seg til hver dag. Hva har de gjort for å få det til?»

Dette er en lettlest, ærlig og tankevekkende bok for generasjonen som har alt, men som allikevel lurer på om dette er alt.

Om forfatteren

Sølvi Foss er utdannet cand.polit og familieterapeut, og jobber som HR/informasjonsdirektør. Forfatterens blogg: ektehverdag.no

Tolv måneder – og tolv hverdagsprosjekter for å få det bedre i hverdagen. Dette er en bok som passer for de fleste!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits