Hjem   Om meg   Kontakt
Hotellperler: Hotte hotelltips fra Danmarks tre største byer | Marianne de Bourg
30503
post-template-default,single,single-post,postid-30503,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hotellperler: Hotte hotelltips fra Danmarks tre største byer

Det dukker stadig opp nye hoteller i Danmark og dette er noen av de beste og siste nyhetene, enten du bare er på jakt etter en bra og billig seng for natten, eller en suite med et badekar så stort at det nesten egner seg til lengdesvømming.

Velg lukus og nyt en drink på Nimbs nye takterrasse – eller prøv budsjettnyhetene fra Cabinn og WakeUp, som gjør det mulig å betale barregningen.

Hotel SP34 er på verdens “Hot List” over hoteller

REISE - Hotte hoteller i Danmark - SP34

Med sitt enkle og elegante design, og skandinaviske arkitektur, har Hotel SP34 i København blitt et av verdens mest ettertraktede hoteller.

SP34 er kjent for sin luksuriøse og avslappende atmosfære, og det var det amerikanske reisemagasinet Condé Nast Traveller som satt SP34 på listen over verdens 60 beste, nye hoteller. Hotellet er det eneste i Skandinavia som kom med på listen.

Les mer om Hotel SP34

Nimb Hotel utvider med nytt luksusområde

REISE - Hotte hoteller i Danmark - Nimb

I fjor ble Nimb Hotel i København kåret til verdens beste hotell, og nå utvider de med nytt luksusområde på toppen av hotellet.

Nimb utvides med totalt 2000 kvadratmeter, og det bygges 20 nye luksussuiter, stor restaurant og bar, pluss en stor terasse med helårspool, solterasse og poolbar. Utvidelsen skal gi gjestene unike luksusopplevelser, og det hele skal etter planen stå ferdig i slutten av 2017.

Les mer om utvidelsen

Bo koselig og billig midt i København

REISE - Hotte hoteller i Danmark - Bedwood
Har du lyst til å bo billig midt i København? Bedwood Hostel går for å være et av Københavns hyggeligste hosteller, og ligger i en rolig bakgård i det mest livlige Nyhavn.

Hostellet befinner seg i et hus som ble bygget i 1756, og eierne har fokusert på detaljer, gjenbruk, og hygge i utformingen. Hostellet har også mange fasiliteter, som gjestekjøkken, tøyvask, sykkelutleie, og gratis wifi døgnet rundt.

Les mer om Bedwood Hostel

WakeUp Hotel åpner i Århus i 2017

REISE - Hotte hoteller i Danmark - Wakeup
WakeUp er hotellet som holder 4-stjerners standard, men som priser seg i 2-stjernersklassen. Tidligere har hotellkjeden etablert seg i København, og dette blir første gang de åpner hotell utenfor hovedstaden.

WakeUps hotellrom vil være innredet med møbler fra noen av Danmarks beste møbelprodusenter, og med billige priser, fint design, og sentral beliggenhet, kan gjester se frem til et opphold her i 2017.

Les mer om WakeUp Hotel

Hotel Phoenix åpner nyrenoverte rom i mars

REISE - Hotte hoteller i Danmark - Phoenix
Hotel Phoenix er et av Københavns mest ærverdige hoteller, og i mars står 48 totalrenoverte “Executive rooms” klare for byens gjester.

Hotellet er kjent for sin elegante stil, og de nye rommene vil få et mer moderne uttrykk, med materialer som binder gamle og nye elementer sammen. Hotellet åpner også et helt nytt fitness-område for de som vil holde seg i aktivitet i storbyen.

Les mer om renoveringen 

Scandic åpner nytt hotell i Kødbyen i 2018

REISE - Hotte hoteller i Danmark - Scandic
Skandinavias største hotellkjede, Scandic, planlegger nå åpningen av et nytt hotell i Kødbyen. Hotellet skal stå klart i begynnelsen av 2018, og ha til sammen 370 gjesterom.

Visjonen er at det nye hotellet skal bli en integrert del av Kødbyen, som er en mer rå og autentisk del av København. Med flott arkitektur og kreativ innredning vil de bygge et levende hotell med respekt for lokalmiljøet.

Les mer om det nye hotellet

Cabinn Hotel har åpnet i hjertet av Århus

REISE Hotte hoteller i Danmark - Hotel CabInn Commodore
Med nærhet både til Domkirken, Teateret og det hyggelige Latinerkvarteret, ligger nye Cabinn Hotel godt plassert midt i hjertet av Århus.

Hotellet ligger langs elven og gågaten som går gjennom byen, og gjestene har dermed kort vei til mange butikker, og et yrende kaféliv. Med den gode beliggenheten, og sine lave priser, ønsker de gjester velkommen til Århus.

Les mer om Cabinn-hotellet

Det Hvide Hus i Ålborg har gjenoppstått som Comwell

REISE - Hotte hoteller i Danmark - Det hvide hus
Det Hvide Hus i Ålborg har blitt renovert, og med sine 16 etasjer stiller de 198 gjesterom til disposisjon – nå som Hotel Comwell. Hele hotellet har blitt modernisert, og stiller med gode fasciliteter både til konferanser og turister.

Hotellet er plassert rett ved Ålborgs største grøntområde, Kildeparken, og har i tillegg kort vei til sentrum, og alt byen har å by på av kunst og kultur.

Les mer om hotellet

Håper du ble inspirert! Jeg blir glad om du liker idemagasinet på Facebook :)

(Kilde/foto: VisitDenmark)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.