Hjem   Om meg   Kontakt
Varm epledrikk med kanel og calvados | Marianne de Bourg
30379
post-template-default,single,single-post,postid-30379,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Varm epledrikk med kanel og calvados

FREDAG! HAPPY HOUR!

Her har du en deilig, varm cocktail med eplejuice og calvados, smaksatt med fersk ingefær og en kanelstang.

Drikken er også deilig alkoholfri, ved å ganske enkelt ikke ha i calvados.

Oppskrift på varm epledrikk med kanel og calvados

Foto/Oppskrift: Santa Maria

Varm epledrikk med kanel og calvados

(4 porsjoner)

Ingredienser

  • 66 cl ferskpresset eplejuice
  •   2 cm fersk ingefær
  •   1.33 dl calvados (brennevin av epler)
  •   1 stk eple

Slik gjør du:

  1. Varm sakte opp eplejuicen med kanelstengene og skivet ingefær i en kasserolle.
  2. Akkurat når det er i ferd med å koke, tilsettes Calvados og gryten tas av varmen.
  3. Sil vekk ingefæren, og server umiddelbart i et glass. Pynt med kanelstenger og epleskiver.

Tusen takk til Santa Maria for oppskrift. Håper oppskriften falt i smak!

Flere varme vinterdrinker:

Her er en samling linker til vinterdrinker via Pinterest. (Oppskriftene er for det meste på engelsk).

Linker til oppskrifter på vinterdrinker

(LINK I BILDET)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits