Hjem   Om meg   Kontakt
Hva med høy lønn, mye sex og et langt liv? | Marianne de Bourg
29988
post-template-default,single,single-post,postid-29988,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hva med høy lønn, mye sex og et langt liv?

Vil du ha et langt liv med lite sykdom, mye sex og høy lønn bør du bruke mer tid på å kysse. Redde ekteskapet kan det også. 

Mennesker som kysser ektefellen hver morgen lever fem år lengre enn de som ikke gjør det. Kyssere har også færre bilulykker, færre sykedager og tjener 20-30 prosent mer, ifølge avisen The Independent.

KYSSING gir mer sex, høyere lønn og et langt liv

Kyssing er innfallsporten til intimitet og lidenskap, og det viser seg at det å kysse i minst ett minutt hver dag kan redde ekteskapet. Ektepar som kysser oftere, har mer sex og et bedre ekteskap, skriver sexekspert Tracey Cox i boken Superdate.

Det er også en sammenheng mellom hyppigheten av kyss og tilfredsheten i forholdet. Kjærlighetshormonene dopamin og oksytosin, frigis i hjernen når vi kysser, skriver forskning.no. Oksytosin skaper en følelse av samhørighet, tillit og kjærlighet mellom mennesker når det frigis i hjernen, for eksempel når vi kysser.

Men du kysser kanskje mindre enn du tror. I hvert fall om du er mann. I følge en forskningsstudie om kyssing av nederlandske forskere tror menn de kysser partneren dobbelt så ofte som de egentlig gjør.

Tips: Lytt til Spillelisten Kiss Me, som inneholder to timer med sanger som handler om, ja nettopp – kyss.

Håper du ble inspirert til å kysse mer. Og jeg blir kjempeglad om du liker idemagasinet.no på Facebook :0)

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.