Hjem   Om meg   Kontakt
Enkel dessert på hytta – eller genial frokost hjemme | Marianne de Bourg
29823
post-template-default,single,single-post,postid-29823,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Enkel dessert på hytta – eller genial frokost hjemme

Denne desserten er enkel å lage, har få ingredienser – og smaker utrolig godt. Dette er ypperlig vinterferiemat!

I denne desserten kan du bruke de nøttene du liker best; valnøtter eller pekannøtter, pistasjnøtter eller hasselnøtter.

Hvis du ikke har fått tak i tykk gresk yoghurt, ha yoghurt naturell i et dørslag dekket med kaffefilter. La det stå kaldt i minst en time, men gjerne natten over.

(Foto: matprat.no. Kilde: honning.no)

http://www.honning.no/

(4 porsjoner)

Ingredienser

  • 8 dl gresk yoghurt
  • 2-4 dl akasiehonning
  • 8 ss hakkede pekannøtter, pistasjnøtter og skivede mandler

Slik gjør du:

1. Ha halvparten av yoghurten i glassene. Ha på honning og deretter resten av yoghurten. Strø over hakkede nøtter og mandler.

Håper det smaker!

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.