Hjem   Om meg   Kontakt
Naturnært og røft med ny kalkmaling fra LADY | Marianne de Bourg
29844
post-template-default,single,single-post,postid-29844,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Naturnært og røft med ny kalkmaling fra LADY

Et helt personlig uttrykk. Røffe og naturlige overflater. Den nye kalkmalingen fra LADY skaper rom som er ekte og unike.

Det autentiske og håndlagede er viktig i dagens interiørbilde. Med kalkmaling gir du veggen et helt personlig uttrykk – du skaper en vegg som ingen andre har.

(Foto/kilde: Jotun)

INTERIØRTIPS---Røft-med-kalkmaling-LADY-Minerals-1877-Valmuefrø

Kalkmaling LADY Minerals 1877 Valmuefrø

– Jotun og LADY har brukt mye ressurser på å spesialutvikle 21 duse, naturlige farger som gjør seg godt nettopp i denne type effekt som kalkmaling gir – samtidig som de matcher øvrige farger i vårt fargeutvalg. LADY Minerals kalkmaling er enkel å påføre og gir et vakkert resultat, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

INTERIØRINSPIRASJON-Ny-kalkmaling-fra-Jotun---LADY-Minerals-1877-Valmuefrø

LADY Minerals 1877 Valmuefrø

Palett fra naturen

Varme toner i grått og brunt. Rustikke nyanser i terrakotta. Sarte grønntoner og duse sennepsfarger. Med LADY Minerals henter du roen fra naturen inn i rommene.

INTERIØR-OG-OPPUSSING-Fargetips---LADY-Minerals-2771-Rustikk-Terracotta

Kalkmaling LADY Minerals 2771 RustikkTerracotta

– Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten som får oss til å senke skuldrene. Teksturen på malingen er kalkmatt, og veggen får et røft, industrielt og samtidig tidløst uttrykk. Kalkmaling gir en interessant bakgrunn for resten av interiøret. Du får en vegg med sjel og dybde.

INTERIØRTIPS-OG--IDEER-Mal-kjøkkenet-med-kalkmaling---her-LADY-Minerals-8469-Green-Leaf-med-sealer

I slitasjeutsatte områder og ved risiko for vannsøl anbefaler vi påføring av LADY Minerals Sealer. Sealeren bevarer det naturlige matte utseende, og gir i tillegg slitestyrke og vannbestandighet. Ved påføring av sealer over LADY Minerals vil fargen oppfattes en anelse dypere, men det blir fortsatt veldig, veldig lekkert!

Jotuns nye kalkmaling er laget av ekte kalkstein – et produkt fra naturen. Malingen passer til slette vegger og peis, og den tåler varme godt. Kalkmaling kan også brukes på slitasjeutsatte områder og steder med risiko for vannsøl, men da bør den kombineres med en LADY Minerals Sealer.

BOLIG-OG-INTERIØR-Få-trendy-og-rustikk-betonglook-med-kalkmalingen-LADY-Minerals-5030-St.Pauls-Blue

Kalkmaling LADY Minerals 5030 St.Pauls Blue

Sjel og personlighet

– Vi lever i en tid hvor det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut – hjemmene våre skal uttrykke levd liv og personlighet. Med LADY Minerals kalkmaling har et gammelt håndverk fått nytt liv, og denne tendensen passer veldig godt for det skandinaviske markedet. Vi vil jo ha det trygt, koselig og lunt, sier Lisbeth Larsen.

INTERIØRTIPS-OG-TRENDER-Mal-soverommet-med-kalkmaling---LADY-Minerals-10683-Cashmere

Kalkmaling LADY Minerals 10683 Cashmere

Herlig om du liker og deler på Facebook.  Tusen takk!

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.