Hjem   Om meg   Kontakt
Helgens spilleliste: Cocktail Hour Vol. 64 Happy Workout! | Marianne de Bourg
29673
post-template-default,single,single-post,postid-29673,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Helgens spilleliste: Cocktail Hour Vol. 64 Happy Workout!

Her får du helgens spilleliste! Den inneholder hele 190 energiske låter som passer for både styrketrening og annen utholdenhetstrening. som for eksempel løping. 

I følge Scientific American har nemlig forskere ikke bare funnet ut at musikk og trening passer perfekt sammen, men også hva som skjer når vi trener til musikk.

Forskerne fant ut av vi blant annet distraheres og ikke merker så lett smerte og slitenhet når vi hører musikk. Den får oss i bedre humør og øker utholdenheten. Vi presterer rett og slett bedre med musikk til treningen. Musikk med raskt tempo gjør også at de fleste mennesker en naturlig trang til å bevege seg i takt med musikken.

Er det da noe å lure på?

Her får du blant annet friske damer som Ellie Goulding, Lady Gaga og Katy Perry, samt energiske låter av Kygo, Linkin Park, Pitbull og Usher.

Værsågod – og god trening!

Cocktail Hour Vol. 64 HAPPY WORKOUT!

Her kan du høre på spillelisten:

Og på Spotify:

Cocktail Hour Vol. 64 – Happy Workout!

Håper du ble inspirert! Lik og del gjerne på Facebook. Tusen takk :)

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.