Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Syltet rødløk – tilbehøret du bør ha i kjøleskapet
25066
post-template-default,single,single-post,postid-25066,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Syltet rødløk – tilbehøret du bør ha i kjøleskapet

Syltet rødløk er superenkelt og superdeilig! Det er ingen grunn til å ikke ha syltet rødløk i kjøleskapet –  du vet aldri når du trenger det. 

Godt til tex mex, genialt på tapasbordet. Perfekt til Mexican Sausage Chili eller til pulled pork og burgere.

Oppskrift på syltet rødløk

©FOTO: Go Green

Syltet rødløk
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 2 stk rødløk
  • 1 dl eddik
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann
  • 5 st svarte pepperkorn
  • 1 st laurbærblad
Sånn gjør du
  1. Skrell og del løken tynt.
  2. Bland eddik, sukker og vann. Tilsett deretter pepperkorn og laurbærblad.
  3. Ha i løkskivene og la det stå minst en time før servering.

Tips: Bytt ut sukkeret med Sukrin.

Takk til Go Green for oppskrift. Bon appétit!

Flere oppskrifter på tilbehør:

Denne samlingen på Pinterest med linker itl mer enn 100 oppskrifter på deilig tilbehør.

Dips, saus, salsa og dressing

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits