Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | KJAPP MIDDAG: Enkel thailandsk Paneng Red Curry
29156
post-template-default,single,single-post,postid-29156,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

KJAPP MIDDAG: Enkel thailandsk Paneng Red Curry

Med ferdig krydderblanding lagar du raskt og enkelt den klassiske retten Paneng Red Curry. Paneng er medium sterk og balanseres perfekt mot det søte i kokosmelken. 

Paneng er en av de mest anerkjente asiatiske rettene. Galanga, kaffir lime, ingefær og en mengde andre krydder gir retten en unik karakter og en vakker farge. Bland kokosmelk, kylling og valgfrie grønnsaker med krydderblandningen og nyt en asiastisk klassiker!

Enkel thailandsk Paneng Red Curry

Ingredienser

  • 1 pose Santa Maria Paneng Red Curry Spice Mix
  • 1 boks kokosmelk, gjerne Santa Maria
  • 1 pakke kyllingfilet
  • Eggenudler, gjerne Santa Maria
  • 1 rød chili, dersom du vil ha det litt hot

Slik gjør du:

  • Skjær kyllingfileten i passe store biter og chili i smale strimler.
  • Stek kylling i litt meierismør eller kokosolje, ha over kokosmelk og Red Curry Spice Mix.
  • La kyllingen småkoke i sausen mens du lager eggenudlene etter anvisning på pakken.

God middag!

Takk til Santa Maria for oppskrift.

Håper du ble inspirert!

Marianne

Jeg er takknemlig for at du deler og liker på Facebook.  Tusen takk!

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits