Hjem   Om meg   Kontakt
20 smarte lavkarbo-kokebøker | Marianne de Bourg
22554
post-template-default,single,single-post,postid-22554,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

20 smarte lavkarbo-kokebøker

Kan det friste med inspirasjon til sunnere retter? 

Velger du lavkarbo, skal du kunne bli kvitt plager som migrene og høyt blodtrykk og sykdommer som diabetes, muskel- og skjelettsykdommer og kronisk betennelse. Du blir mett og behøver ikke telle kalorier – selv om kiloene forsvinner sakte men sikkert.

BOKTIPS-Lavkarbobøker

Disse 20 bøkene inneholder sunne og smakfulle retter med mindre karbohydrater, mer fett og proteiner.

Lavkarbo i bokhylla:

LAVKARBOBØKER Lavkarbo Ekspress

LAVKARBO EKSPRESS: I Lavkarbo ekspress finner du 100 oppskrifter som alle greier å lage, og som oppfyller de kravene du stiller til å spise sunt. Rettene inneholder rikelig med proteiner, sunne karbohydrater og naturlig fett. Du blir mett, holder en jevn blodsukkerkurve og høy forbrenning. Og går ned i vekt! Av Ola Lauritzson, Schibsted forlag. Kr 262 hos Tanum.no

FETT-NOK

FETT NOK er LCHF-boken som praktiserer lavkarbo på et moderat nivå, uten at det skal bli fanatisk eller ekstremt. Dette er en kokebok for alle som vil spise sunn og god mat, basert på friske råvarer. Gyldendal.

LAVKARBOBØKER Lavkarbo og matlede

LAVKARBO & MATGLEDE – Kostholdet som gir deg god helse og en slankere kropp. Matrettene er basert på gode råvarer uten tilsetningsstoffer – dette er ekte skandinavisk lavkarbo på sitt aller beste! Alle klarer å lage rettene i denne boken, her satses det på god hverdagsmat. Forfatteren lege Annika Dahlqvist er en av Skandinavias ledende kostholdseksperter, hun har skrevet boken sammen med sykepleier og matblogger Maria Höglund. Av Annika Dahlqvist og Maria Höglund, Lille måne forlag. Kr 218 hos Tanum.no

Lettere lavkarbo

LETTERE LAVKARBO: Dette er en vakker bok om kjærligheten til sunn og god mat, som er lett å bruke til hverdag og fest.Oppskrifter på frokost, lunsj, småretter, middager, kaker og desserter. Alt er glutenfritt og sukkerfritt. Oppskriftene er basert på norske, økologiske råvarer med fokus på kortreist mat og dyrevelferd. Garmann Forlag.

LAVKARBO-BOK FRISK MED LAVKARBO - 2

FRISK, MED LAVKARBO – nytt liv med riktig mat. Du kan bli kvitt plager som migrene, overvekt og høyt blodtrykk og sykdommer som diabetes, muskel- og skjelettsykdommer og kronisk betennelse ved å gå over til et nytt kosthold. Forfatteren er lege og kostholdsekspert og viser deg hvordan. Mange oppsiktsvekkende pasienthistorier og grundig veiledning! Av Dr Sofie Hexeberg, Cappelen Damm.

Mat for livet

MAT FOR LIVET: Smart, balansert lavkarbo for hele familien, masse god råd og over 100 nye oppskrifter som er lette å lage, samt instruktiv medisinsk del om matens virkninger på kroppen. I stedet for at du bekymrer deg for maten du bør unngå, inviterer boken deg til å omfavne sunn mat og såkalt supermat fra hele verden. Av Fedon A. Lindberg, Cappelen Damm.

LAVKARBO-BOK FRISK MED LAVKARBO

FRISK MED LAVKARBO – 100 oppskrifter: En bok med lettlaget og god hverdagsmat; frokost, lunsj, middag, tilbehør, snacks, sauser, kaker og desserter. Alle oppskrifter du trenger for å legge om kostholdet til lavkarbo. Boken inneholder også forslag til en 4-ukers meny, og gode tips og råd om bl.a. innkjøp og planlegging. Av Dr Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen, Cappelen Damm.

LAVKARBO-BØKER Lavkarbo fra middelhavet

LAVKARBO FRA MIDDELHAVET – Velsmakende og lettlaget supermat. Vil du spise en lettere variant av lavkarbo med mer fisk, olje og grønnsaker er dette boken for deg! Nyere studier viser at både middelhavskostholdet og lavkarbo gir store helsefordeler, så spis deg frisk og slank med det beste av begge verdener. Her er over 70 nydelig retter som går raskt å lage. Av Cathrine Schück og Lars-Erik Litsfeldt, Lille måne forlag. Kr 262 hos Tanum.no

Lavkarbo til hverdags

LAVKARBO TIL HVERDAGS – 123 oppskrifter på 1-2-3 av Lena Beatrice Aronsson. Her finner du 123 lettvinte oppskrifter på lavkarbo-mat, både til frokost, lunsj, middag og kvelds. Kagge Forlag.

LAVKARBO-BØKER Lavkarbo husmannskost

LAVKARBO – husmannskost. Her finner du mer enn 70 oppskrifter på frokost, middager, desserter, brød og småretter som det går raskt å lage. Deilige klassikere som kjøttboller i brun saus, kylling i karri samt favoritter som taco, pizza og lasagne, gjør dette til en kokebok som vil bli flittig brukt. Av Anna Hallén, Lille måne forlag. Kr 329 hos Tanum.no

UTEN MELK

LAVKARBO-BOK Uten melk

UTEN MELK – Hvis du synes lavkarbomat er vanskelig fordi du ikke tåler melk, er dette boken du behøver. Her får du kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter – og naturligvis uten sukker og mel. Du får gode oppskrifter på basisretter som sauser og dressinger, og forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk.  Av Dr. Sofie Hexeberg og Tine Berg-Hansen, Cappelen Damm.

Friskere Fremtid

FRISKERE FREMTID: Lavkarbo for deg som ikke tåler melkeprodukter eller gluten. Alle rettene er uten sukker, mel og melk. De er derfor tilpasset deg som er interessert i sunn og god mat, men også deg som har cøliaki, laktoseintoleranse (melkeallergi) eller diabetes 2, eller av andre grunner trenger å endre ditt kosthold. Boken er en ”bruksbok” for deg som trenger et daglig kosthold uten de ingrediensene som gir matintoleranse for et økende antall av oss. Av Terje Sandberg, Forlaget Lille Måne.

SELSKAPSMAT

Frisk med lavkarbo selskap og helg

FRISK MED LAVKARBO – selskap og helg – med grill. Dr. Sofie Hexeberg fortsetter lavkarbosuksessen med kokebok med oppskrifter spesielt tiltenkt selskaps- og helgemat. Inkludert eget kapittel med grillmat. Cappelen Damm.

LAVKARBO I BOKHYLLA Lavkarbo fra Gastronomisk institutt

LAVKARBO FRA GASTRONOMISK INSTITUTT: Superkokkene på Gastronomisk Institutt fikk en utfordring: Lag den beste lavkarbo-maten dere kan! Kokkene tok utfordringen på strak arm. Resultatet er fantastiske retter fra noen av Norges beste kokker – retter som kan serveres til både hverdag og fest. Kr 349 hos Tanum.no

FROKOST OG LUNSJ

LAVKARBO-BOK FRISK MED LAVKARBO Frokost og lunsj

FRISK MED LAVKARBO – frokost og lunsj: Her finner du gode oppskrifter uten gluten og gjær til frokost- og lunsjmaten din. Alt fra grøt, kjeks, vafler, sjokoladepålegg til supper, hamburgere, kyllingnuggets og pizza. I tillegg får du en rekke gode tips om helse og kosthold fra kostholdsekspert, lege og Dr.med. Sofie Hexeberg. Av Dr. Sofie Hexeberg og Birthe Storaker, Cappelen Damm.

BAKING OG SØTT

LAVKARBO-BØKER SØTT OG SUNT

SØTT OG SUNT – Kaker. Desserter. Konfekt. Drikke. Alle oppskrifter er sukkerfri, glutenfri og hvetefri – mange uten melkeprodukter. Du finner kaken du kan kose deg med om kvelden til en kopp te, konfekt til jul eller som en søt munnfull etter middag, verdens beste smoothie til frokost og de deiligste desserter som smelter på tungen. Nydelige brownies, sitronterte og cake pops, frisk bringebærfromasj, snickerskonfekt, varm sjokolade med appelsin og nøttedessert med blåbær – alt like sunt, søtt og herlig! Av Monica Lien, Cappelen Damm.

FRISK MED LAVKARBO Kakefest

KAKEFEST: Over 50 oppskrifter på fantastiske fristelser med sunne og naturlige søtningsmidler. Her finner du kaker, konfekt, småbakst, dessert og drikke – alt uten sukker og mel. Med tips og råd om nyttig bakeutstyr, teknikker og oppbevaring, samt viktig informasjon om spesielle lavkarboingredienser. Av Dr. Sofie Hexeberg, Kristin Kjellmo Vorkinn og Birthe Storaker, Cappelen Damm.

LAVKARBO-BOK FRISK MED LAVKARBO Frokost og lunsj

BAKEGLEDE UTEN SUKKER: Denne boken vil lære deg å kombinere et sunt kosthold med å kunne bake og kjenne duften av nybakte kaker. Her finner du oppskriften på de lekreste kaker, og andre gode desserter, helt uten mel og sukker. Av Annika Rogneby, Forlaget Lille Måne.

Fristende lavkarbo

FRISTENDE LAVKARBO: Kan man bake søte fristelser som også er sunne? Ja, nå kan du faktisk kose deg med god samvittighet, for i denne boken er alle de 106 oppskriftene både sukkerfrie, glutenfrie og smakfulle. De er også enkle å lage og det er lett å få tak i ingrediensene. Av Cecilie Theiste-Bratli, Forlaget Lille Måne.

E-BOK:

LAVKARBO-BØKER Mat for sjelens søte fristelser

MAT FOR SJELENS SØTE FRISTELSER: En spennende E-bok med 75 kreative oppskrifter på konfekt, søtsaker, cookies, muffins og kaker helt uten mel og sukker. Boken er på hele 236 sider med mye ny inspirasjon, og den bugner av lekre bilder. Oppskriftene er delt inn i 3 hovedkapitler: Konfekt og søtsaker, Cookies og småkaker, Kaker og muffins. Du vil også finne en hel del tips og råd om alternative ingredienser til bakst uten mel og sukker, og hvordan lykkes best mulig med dette. Av Tove Aae. Kjøp boken her.

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.