Hjem   Om meg   Kontakt
For en kveld med høy nytelsesfaktor | Marianne de Bourg
20169
post-template-default,single,single-post,postid-20169,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

For en kveld med høy nytelsesfaktor

Gjør klart alt som trengs til en romantisk aften: Duftlys, massasjeoljer, lekkert undertøy og sexleketøy.

Da er det klart for en kveld med høy nytelsesfaktor.

Sensuelt-til-Valentine

(klikk på bildet for større versjon)

1. DET LILLE UNDER: Elma BH kr 550 + Elma hipster kr 340, Change.

2. FOR STYRKE OG NYTELSE: Aneros Evi bekkenbunnstrener er et eksklusivt og effektivt redskap til deg som gjerne vil styrke bekkenbunnen og oppnå en større følsomhet i skjeden. Den stimulere g-punktet og klitoris i takt med bevegelsene og det er også mulig å trene seg frem til en orgasme gjennom en lengere treningsøkt. Kr 689, Sinful.no

3. VARMENDE OG PIRRENDE: Studio Collection Varmende Intim-leppepomade. Med denne varmende lebepomaden kan du overraske partneren din, med varme kyss, slikk og blås. Smør lebepomaden på leppene eller andre steder, hvor du eller partneren din ønsker å få en pirrende følelse. Kr 99, Sinful.no

4. STIMULERER SANSENE: Fjær og Kilefjær er perfekte til forspill og sensuell forførelse. De stimulerer sansene, og kan pirre de mest følsomme stedene på kroppen. Fra kr 69, Sinful.no

5. GJØR DEG KLAR: Love
-te skal virke harmoniserende og forførende, kr 59, Pukka.

6. TO PÅ EN GANG: Varmende massasjelys er velegnet for hett forspill og sensuell massasje. Lyset består av 150 ml størknet massasjeolje. Tenn på lyset og la det brenne i omtrent 15 minutter. Blås det ut og bruk den varme oljen til å massere partneren din. Oljen er varm uten å brenne huden, og E-vitamin vil pleie og gi fuktighet til huden. Kr 249, Sinful.no

– Foto: Per Erik Jæger og produsentene. Styling: Marianne de Bourg – 

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg meg og del på Facebook eller Pinterest, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.