Hjem   Om meg   Kontakt
Guide: Slik bruker du hold in-undertøy | Marianne de Bourg
18769
post-template-default,single,single-post,postid-18769,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Guide: Slik bruker du hold in-undertøy

Til fest ønsker man å være ektsra fin! Med shapingundertøy får du en jevn silhuett og fin figur under tettsittende kjoler eller plagg laget av tynne materialer.

Pierre Robert har laget en guide for sitt utvalg av shaping-undertøy som løfter, holder inn og former figuren på alle de rette stedene.

Shaping Top:

Slik bruker du Shaping Top

En shaping topp er flatterende for midje og hofter , og hindrer “muffintop” over bukse- eller skjørtelinningen. Shaping Top er derfor særlig fin i bukser eller skjørt med lavt liv og under tettsittende overdeler. Shaping toppen kan også brukes alene under en cardigan eller blazer. Toppen er flatterende og har en medium shaping effekt som gjør den behagelig å gå med. Bomullsmateriale med meshkompresjon på innsiden former og holder på plass mage og midje, mens løsere veving i kantene gir jevn overgang rundt hofter og lår og hindrer at brystene klemmes flate.

Slik bruker du shaping top:

Toppen er sydd som en silhuett, og former og holder inn mage og midje. Det er løsere stoff rundt bysten for å unngå at brystene klemmes flate. Den øverste kanten skal sitte rett under bysten, og den nederste kanten skal sitte på hoften. Med løsere stoff nederst skal den ikke sitte for stramt rundt hoften, og gi en fin, jevn overgang mellom hofte og lår.

Tips! Når du skal ta av og på deg Shaping Top, kan det være lurt å ta den på deg nedenfra og opp. Toppen holder seg ekstra godt på plass om du stikker den nedi buksa.

Velg blant sort eller vinterens trendfarge bordeaux, som passer til Pierre Robert Invisible Hipster i samme farge .

Shaping Shorts:

Slik bruker du shaping shorts

En shaping shorts strammer opp midje, hofter og lår  og passer godt under festsesongens trendy, herreinspirerte dressbukser eller tettsittende jeans. Shaping shorts i 80den strammer opp og former mage og lår, samtidig som den gir rumpen et løft. Materialet er tynt og glatt, slik at klærne faller fint over og ikke “klebrer” seg fast på shortsen.

Slik bruker du shaping shorts:

Shaping Shorts holder inn og former mage og lår uten å klemme rumpa flat. Når du har tatt på deg shortsen, er det viktige å justere plagget slik at den sitter riktig til din figur. For å gi finest silhuett bør shortsen sitte høyt i livet og avsluttes på midjens smaleste punkt. Panelene bak skal sitte rett under rumpa slik at denne løftes, mens den løsere strikken rundt rumpa hindrer at den klemmes flat. Trekk forsiktig i benlengden, slik at bena avsluttes på smaleste del av låret, før overgang til kne. I riktig størrelse skal det være jevn overgang fra shortsen til resten av benet, slik at den ikke vises under stramme bukser.

Shaping Tights:

Slik bruker du shaping tights
Shaping tights gir mye av den samme effekten som shaping shorts, og strammer opp midje, hofter og lår og gir et lite løft under rumpa. Shaping tights i 20den gir en jevn silhuett og brukes under skjørt, kjoler eller shorts. Det høye livet gir fin overgang i midjen, med en myk og elastisk strikk.

Slik bruker du shaping tights:

Shaping tights former og løfter hofter, rumpe og mage, og skiller seg fra vanlige hold-in tights som kun strammer inn. Buksedelen er strikket med ulike strikketeknikker i 150den, og det er viktig å justere plagget slik at det sitter riktig for din figur. Shaping Tights skal sitte høyt i livet og avsluttes på midjens smaleste punkt, slik at den gir fin silhuett. Panelene bak skal sitte rett under rumpa slik at denne løftes, mens den løsere strikken rundt rumpa hindrer at den klemmes flat. Det nederste båndet på buksedelen skal sitte omtrent 5 cm ned på låret, både foran og bak.

– Kilde: Pierre Robert –

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.