Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Raske karameller på under 10 minutter!
28398
post-template-default,single,single-post,postid-28398,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Raske karameller på under 10 minutter!

Myke og crunchy, søte og salte er disse deilige karamellene med fløte, rårørsukker, mandler og litt havsalt. 

De syndig gode karamellen lager du kjapt og enkelt på 10 minutter. Lag dobbel porsjon!

Oppskrift på enkle og raske karameller

Foto: Helios

Kan også lages med andre typer nøtter.

Ingredienser:

  • 3 dl Helios mandler
  • 2 ss vann
  • 2 ts Havsalt
  • 2 dl Helios lyst rårørsukker
  • 2 ts Helios vaniljesukker
  • 1 ½ dl fløte

Slik gjør du:

  1. Ha mandlene i en stekepanne sammen med vann og salt. Bland godt. Stekes/ristes på middels varme mens du rører.
  2. Når mandlene er «tørre», tilsettes sukker og vaniljesukker. La dette nesten smelte før du tilsetter fløten. Kok alt i 3 – 5 minutter.
  3. Hell alt på bakepapir for avkjøling og skjær så i ønskede biter… mmmmmm!!

Flere kjappe karameller:

Rå sjokoladekarameller

rå Sjokoladekarameller_04
Disse sjokoladekaramellene krever ingen koking. Du bare hiver mandler, dadler og kokosblomstsukker i kjøkkenmaskinen og lar dem avkjøles i fryseren.

Hjemmelaget konfekt – snacks – smågodt – sjokolade (mange sunne varianter):

KONFEKT - SNACKS - SJOKOLADE - SMÅGODT - LØRDAGSGODT

[TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL OPPSKRIFTSLINKENE]

Om du likte oppskriften, lik den gjerne på Facebook. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits