Hjem   Om meg   Kontakt
Personlig og kreativ gaveinnpakking (som dufter deilig!) | Marianne de Bourg
28373
post-template-default,single,single-post,postid-28373,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Personlig og kreativ gaveinnpakking (som dufter deilig!)

Dekorerer du julegavene med julens krydder, får du en personlig gaveinnpakking som dufter deilig. 

Mange av julens krydder er like vakre å se på som de dufter og smaker. De passer derfor utmerket som dekorasjon på festbordet og som pynt på julegavene. Kanelstenger, stjerneanis, kryddernellik, pepperkorn og laurbærblad er herlig juledekor.

Bruk papir, farger og bånd i farger og en stil du liker. Pakk inn gaven som vanlig med bånd eller snorer rundt gavene. Dekorér med små grankvister, stjerneanis, kanelstenger eller kryddernellik som festes til snora eller båndet.

 

Gaven til venstre er pakket inn med sort papir og rosa silkesløyfe, en grankvist er stukket inn under båndet og det er festet en kanelstang på båndet, samt med stjerneansi til slutt.

Julegaven til høyre er pakket inn i sort-hvitt papir, rød- og hvitstripete snor, samt laurbærblader og stjernanis på en liten grankvist.

Kreativ julegaveinnpakking med krydder

Foto: Santa Maria

På gaven til venstre er det brukt avispapir og laurbærblader formet som en blomst, med stjerneanis i midten.

Håper du ble inspirert!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.