Hjem   Om meg   Kontakt
Konsentrat til gløgg – appelsinsirup med krydder | Marianne de Bourg
28104
post-template-default,single,single-post,postid-28104,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Konsentrat til gløgg – appelsinsirup med krydder

La det dufte av jul på kjøkkenet med en putrende appelsin- og kryddersirup – et konsentrat til en frisk variant av gløgg. 

Med konsentrat i kjøleskapet kan du nemlig servere gløgg når som helst. En herlig vertinnegave eller julegave er det også.

Appelsinsirup - konsentrat til gløgg

Foto: Rosendahl

Konsentrat til gløgg – appelsinsirup med krydder
 
Ingredienser
  • 1 kilo appelsiner i skiver
  • 250 gram sukker
  • 1 vaniljestang
  • 2 kanelstenger
  • 4 hele kardemommekapsler
  • 4 skiver fersk ingefær
  • 2 liter vann
Sånn gjør du
  1. Kok alle ingrediensene og la det småkoke i en time.
  2. La den avkjøles og sette den i kjøleskapet til du du skal bruke den.
  3. Når gløggen skal serveres, varmer du én flaske rødvin sammen med 2 dl av appelsinsirupen uten at det koker.

Lykke til! Følg med for oppskrifter på gløgg, toddier og cocktails hver fredag.

– Marianne

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.