Hjem   Om meg   Kontakt
Stilren julepynt med inspirasjon fra de nordiske skoger | Marianne de Bourg
26163
post-template-default,single,single-post,postid-26163,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Stilren julepynt med inspirasjon fra de nordiske skoger

Nobili-serien fra Kähler er kanskje dette årets mest elegante og dekorative julepynt i nydelig keramisk materiale og med glinsende glasur.

Nobili-serien fortolker den klassiske julepynten og tar utgangspunkt i gjenkjennelige nordiske juletradisjoner og gir designelskeren moderne og eksklusiv julepynt. De vakre telysestakene er tydelig inspirert av Nordens dype, grønne granskoger og utformet som stilistiske og enkle kjegler.

Nobili telysestaker – Stilren julepynt med inspirasjon fra de nordiske skoger

© FOTO: Kähler

Alle de små prikkene lyses opp når lyset tennes i lysestaken, og tankene ledes hen mot et poetisk grantre med levende lys på hver gren. Når lyset skinner fra staken, oppstår et nydelig og levende lysspill som gir varme og sjel til omgivelsene.

Den delikate, grønnlige glasuren i forskjellige nyanser har et støvaktig preg og skaper en fornemmelse av et tynt lag med rimfrost, som vi kjenner fra gåturer i vinterskogens friske, knitrende frostluft. Glasuren motvirkes av den rene, uglasserte overflaten slik at keramikkens stofflighet står tydelig frem og skaper det eksklusive uttrykket.

Nobili-lysestakene kommer i tre forskjellige størrelser og farger: H180 i steel til kr 249, H245 i ice til kr 299 og H285 i forest til kr 399.

I samme serie kan Kähler presentere en helt ny produktkategori, nemlig den klassiske pyntekulen i en ny, vakker og moderne fortolkning.

Nobili pyntekuler – Stilren julepynt med inspirasjon fra de nordiske skoger

Nobili telysestaker – Stilren julepynt med inspirasjon fra de nordiske skoger

Formspråket er enkelt og glasuren i avdempede farger, så pyntekulene kan henge fint til pynt på en gren i hele desember og varsomt flyttes over på juletreet når julaften nærmer seg. Nobili-pyntekulene er forsiktig dyppet i glasuren, som fordeler seg tilfeldig, dekorativt og med en bølgende eleganse over den uglasserte overflaten.

Nobili-pyntekulene kommer i 3-pakning i fire farger: lilac, jade, white og winter. Pyntekulene koster kr 399. Alle priser er veiledende.

Nobili-serien forhandles over hele landet i designbutikker, stormagasiner og jernvarehandler fra medio oktober. Serien kan også kjøpes i Kählers egen flaggskipsbutikk i Oslo og i nettbutikken på kahlerdesign.com

Deilige farger, ikke sant?

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits