Hjem   Om meg   Kontakt
Enkel indisk Chicken Tikka Masala på 15 minutter | Marianne de Bourg
27483
post-template-default,single,single-post,postid-27483,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Enkel indisk Chicken Tikka Masala på 15 minutter

En favoritt i det indiske kjøkkenet! Lett å lage til hverdags og fest.  Og middag i boks på et kvarter!

Måltidet spiller en vesentlig rolle i det indiske familielivet, og man bruker mye tid på matlaging. Man lager til ulike cookingsauser, koker chutneys, legger inn pickles og lager sine egne krydderblandinger som masalas.

[Les mer: Guide til det indiske kjøkkenet]

Men hva gjør man når man får lyst på indisk på en hektisk hverdagsettermiddag? Jo, da er det greit å ty til ferdig krydderblanding som kan piffes opp med litt ekstra chili for en enda mer autentisk indisk smak.

Oppskrift på enkel Chicken Tikka Masala

Foto: Santa Maria

Tips: For å få retten litt sterkere, kan man tilsette litt tørkede chiliflak.

Enkel Chicken Tikka Masala med basmatiris og mango chutney
 
Ingredienser
  • 500 kyllingfilét i terninger
  • 1 ss smør
  • 1 pose Tikka Masala Spice Mix
  • 1 dl vann
  • 2 dl creme fraiche
  • Basmatiris, mango chutney og papadums
Sånn gjør du
  1. Stek kyllingbitene i smør eller margarin på middels varme til de er brunet.
  2. Når kyllingen er nesten ferdig, heller du over krydderblanding og vann.
  3. Rør inn créme fraiche og la det småkoke i 2-3 minutter med lokk på lav varme.
  4. Server med basmatiris, mango chutney og papadums.

Takk til Santa Maria for oppskriften på denne kjappe hverdagsmiddagen.

Om du likte denne artikkelen, er jeg takknemlig for at du deler den med venner og liker den på Facebook og andre sosiale medier. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.