Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Pistasje- og aprikoschutney til ost & kjeks-kvelden
27102
post-template-default,single,single-post,postid-27102,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Pistasje- og aprikoschutney til ost & kjeks-kvelden

Tilbehør til ost skal ikke konkurrere med ostens smak, men være et kompliment. Denne oppskriften på chutney med hakkede pistasjenøtter og aprikoser er perfekt å servere på ost & kjeks-kvelden eller som en spiselig gave til den som setter ekstra pris på noe godt.

TIPS!: Hvis du ønsker en litt annen vri på denne chutneyen, kan du bytte ut aprikoser med tørket ananas eller papaya.

PÅ OSTEFATET Pistasj- og aprikoschutney

©FOTO: TINE

Pistasje- og aprikoschutney til ost & kjeks-kvelden
 
Ingredienser
  • 100 g pistasjenøtter
  • 100 g tørkede aprikoser
  • 4 ss flytende honning
Sånn gjør du
  1. Hakk pistasjenøttene og skjær de tørkede aprikosene i mindre biter.
  2. Bland dette og rør inn så mye honning slik at det blir en sammenhengende masse.

Bon appétit!

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

(Kilde: TINE)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits