Hjem   Om meg   Kontakt
Omaggio - jul med ikoniske designstriper | Marianne de Bourg
26740
post-template-default,single,single-post,postid-26740,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Omaggio – jul med ikoniske designstriper

Designelskere over hele verden har pyntet hjemmene sine med de populære stripene i alle slags farger og størrelser, og nå kommer en helt ny Omaggio-kolleksjon til årets hyggeligste årstid. 

Kähler kan denne høsten presentere en designnyhet som helt sikkert vil glede mange keramikkelskere. De ikoniske Omaggio-stripene kommer nemlig i helt nye juletoner, gull og sølv, som passer perfekt inn i julens strålende univers, og samtidig lanserer Kähler julekuler i Omaggio-serien.

Omaggio - jul med ikoniske designstriper. ©FOTO Kähler

©FOTO Kähler

Eksklusivitet møter klassiske, nordiske julenyanser, tradisjon møter eleganse, og skinnende metaller møter delikat keramikk. Julekulene henger fint til pynt på grenene som en skulptur og skaper varme og julehygge på det elegante juletreet. De klare metallene skaper et vakkert samspill med de mørkegrønne grankvistene, som speiler seg grasiøst i gjenskinn av sølv og gull.

Farger, størrelser og priser

Omaggio-julekulene fås i en 3-pakning med gull- eller sølvstriper til 399 NOK. Likeledes fås lysestakene med gull- eller sølvstriper i størrelsen H160 til 199 NOK, H200 til 249 NOK og H240 til 329 NOK. Skålen i gull eller sølv kommer i størrelsen Ø150 til 249 NOK. De små miniatyrvasene koster 399 NOK for en 3-pakning i gull eller sølv. Alle priser er veiledende.

Forhandlere

Unico forhandles over hele landet i designbutikker, stormagasiner og jernvarehandler fra medio sep- tember. Serien kan også kjøpes i Kählers egen flaggskipsbutikk i Oslo og i nettbutikken på kahlerdesign.com

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.