Hjem   Om meg   Kontakt
NYTT PÅ TV: Nå lanseres TV 2 Livsstil | Marianne de Bourg
27353
post-template-default,single,single-post,postid-27353,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

NYTT PÅ TV: Nå lanseres TV 2 Livsstil

Mandag 2. november lanseres en ny og rendyrket kanal – TV 2 Livsstil.

– Vi gleder oss til å få kanalen på lufta og er selvsagt veldig spent på mottakelsen. Allerede lanseringsdagen introduseres tre nye norske produksjoner, sier prosjektleder Nina Lorgen Flemmen.

Nå lanseres TV2 Livsstil - interiørprogrammet rom123

©FOTO: TV2 Livsstil

Kanalen lanseres med tre nye norske livsstilsprogrammer. «FML», «Kjære Mamma» og «rom123». – Vi håper seerne vil kjenne seg igjen, lære noe, få innsikt og ikke minst bli inspirert. Dette er unikt norsk innhold som produseres for TV2 Livsstil som vi håper vil få god respons fra seerne, forteller Nina Lorgen Flemmen.

rom123


«rom123» tar tak i de mange uenighetene som kan oppstå når samboere skal innrede sitt hjem.

Konfliktene er mange og frustrasjonen stor. Bak diskusjonen ligger det mer enn bare ulike syn på hva som ser bra ut. Det handler om maktbalansen i forholdet, om å gi og ta, og om å skape et godt hjem sammen. Felles for de alle er at de er uenige om hvordan de vil ha det – de trenger eksperthjelp!

Det får de av designerne Ingrid Aspen og Boris Miller, som sammen gjør det de kan for å finne den beste løsningen. Programmet er et samarbeidsprosjekt mellom TV 2 og Egmont Publishing.

Kjære mamma


I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag.

Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene selvsagt dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv.

Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn.

FML

«FML» er en ærlig og usminket dokumentarserie om hvordan det er å være ung i Norge i dag – om hemmeligheter, håpløshet og håp.

I programserien møter vi ungdom som åpent forteller om livet de lever, og utfordringene de står overfor.

TV 2 Livsstil vil også ha internasjonale programserier.

Kanalen vil fortsette å vise det mest populære fra TV 2 Bilss – som f.eks. «Kardashians» og «I am Cait». Det blir også innkjøpte programmer som Talkshow-stjernen Ellen Degeneres sin serie «Ellen’s Design Challenge», danske interiørprogram «Sett pris på ditt hjem» og «Mitt, ditt og vårt hjem», samt matprogrammer med brittiske «Lorraine Pascal» og «Nigella Lawson».

TV 2 Livsstil erstatter TV 2 Bliss mandag 2. november kl.06.00.

Om du likte dette, er jeg glad for at du deler den med venner og liker den på Facebook og andre sosiale medier. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.