Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Yoghurtsaus med ristede solsikke- og gresskarkjerner
25057
post-template-default,single,single-post,postid-25057,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Yoghurtsaus med ristede solsikke- og gresskarkjerner

En frisk saus med ristede frø som fungerer til det meste!

En fresch saus med ristede frø som fungerer til det meste!

©FOTO: Go Green

Yoghurtsaus med ristede frø
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 0,5 dl GoGreen Gresskarkjerner
  • 0,5 dl GoGreen Solsikkekjerner
  • salt, pepper
  • 3 dl Tyrkisk yoghurt
  • 0,5 sitron, saft og revet skall
  • 2 presset hvitløksbåter
  • 2 ss revet fersk ingefær
  • 2 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts malt kanel
  • 1 krm kajennepepper
  • 1 ts flytende honning
Sånn gjør du
  1. Rist gresskarkjerner og solsikkekjerner med litt olje i stekepannen. Ha på salt og pepper.
  2. Bland tyrkisk youghurt, presset sitron, sitronskall, presset hvitløk, revet ingefær, spisskummen, kanel, cayennepepper og honning.
  3. Ha yoghurtsausen i en skål og strø frøblandingen over.

Server for eksempel til:

  1. Enkel kyllingkebab med kun to ingredienser
  2. Pulled laks med Teriyaki-saus
  3. Stekt tunfisk i hot kikertgryte

Bon appétit

(Kilde: Go Green)

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Lik og del på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits