Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Eplesuppe med spindelvev av vaniljekesam
26869
post-template-default,single,single-post,postid-26869,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Eplesuppe med spindelvev av vaniljekesam

Denne suppen med epler og spindelvev-mønster passer godt å servere som dessert til Halloween-festen. Du kan også skifte mønsteret etter anledning. Da passer den hele året.

Tips: Et lignende mønster kan du også bruke til å dekorere muffins og kaker.

[Oppskrift på gresskarmuffins]

Eplesuppe med spindelvev av vaniljekesam

©FOTO: frukt.no

Tips: For en sukkerfri variant, kan du bruke Sukrin Gold.

 
Ingredienser
  • 4 stk røde eple
  • 4 dl vann
  • saften av 1 stk sitron
  • 1 ss sukker
  • ½ ts malt kanel
  • 4 ss kesam®, vanilje
Sånn gjør du
  1. Skyll eplene og fjern kjernehusene. Skjær eplene i biter.
  2. Kok eplebitene i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.
  3. Mos epleblandingen med en stavmikser til den blir glatt.
  4. Avkjøl.
  5. Ha suppen over i dessertskåler.
  6. Ha vaniljekesamen i en liten sprøytepose og lag spindelvevmønster.

Spindelvevmønsteret lager du lettest ved å først sprøyte et spiralmønster. Begynn i midten. Deretter drar du tynne “tråder” fra midten og utover med en kakenål/grillpinne eller lignende.
Bon appétit – og ha en herlig høst.
Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

(Foto og oppskrift: frukt.no)

«Halloween er det engelske ordet for allehelgensaften som feires den 31. oktober, dagen før allehelgensdag den 1. november. Halloween er en kristen høytid hvor kirken minnes kjente og ukjente helgener, og vi minnes våre døde ved å tenne lys på gravene.»

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits