Hjem   Om meg   Kontakt
Alkoholfri Halloween-drink med gresskar: Skull punch | Marianne de Bourg
26858
post-template-default,single,single-post,postid-26858,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Alkoholfri Halloween-drink med gresskar: Skull punch

Dette er en frisk og kjempegod alkoholfri drikk med gresskar som kan serveres som aperitiff til Halloween-festen. 

Drikken er uten alkohol og derfor også et fint alternativ for barna og andre som ikke drikker alkohol.

[Les mer om gresskar]

Oppskrift på alkoholfri drink med gresskar til Halloween-festen

©FOTO: frukt.no

Oppskriften gir ca. 3 liter, men kan gjerne halveres.

Alkoholfri Halloween-drink med gresskar: Skull punch
 
(ca 3 liter)
Ingredienser
  • Gresskarpuré:
  • 1 stk mellomstort gresskar
  • 1 l appelsinjuice
  • 2 ts malt allehånde
  • 2 ss flytende honning
  • Punchen:
  • ½ l ananasjuice
  • 3 ss grenadin
  • knust is
  • 1 l lemonade
Sånn gjør du
  1. Gresskaret skrelles og renses for innmat og frø. Ta vare på frøene. De kan du bruke senere til å lage ristede gresskarkjerner. Riv eller hakk gresskarkjøttet.
  2. Kok opp en kjele med vann og sett et dørslag oppå. Dørslaget må ikke berøre vannet. Ha gresskarkjøttet i dørslaget og damp det i 15-20 minutter. Avkjøl.
  3. Ha det dampede gresskarkjøttet i en foodprosessor, tilsett appelsinjuice, allehånde og honning, og kjør til en jevn puré.
  4. Bland sammen gresskarpureen, ananasjuice, grenadine, lemonade og knust is i en mugge. Sett punchen i kjøleskapet i en times tid.
  5. Server punchen i en stor bolle eller f.eks. i et uthulet gresskar.

Tips: Husk å ta vare på frøene. De kan ristes og spises som snacks.

[Oppskrift på ristede gresskarkjerner]

Flere Halloween-drinker?

Ta en titt på denne samlingen med Halloween-drinker.

Halloween-drinker-på-Piterest

 

Klikk på bildet for å komme til bildene.

Happy Halloween!

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

(Foto og oppskrift: frukt.no)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.