Hjem   Om meg   Kontakt
#rosalunsj på 40 restauranter og kafeer i oktober | Marianne de Bourg
26937
post-template-default,single,single-post,postid-26937,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

#rosalunsj på 40 restauranter og kafeer i oktober

Rosa sløyfe er Kreftforeningens og Brystkreftforeningens årlige brystkreft-aksjon, som varer gjennom hele oktober.

I tillegg til å bære en rosa sløyfe i oktober, oppfordrer Rosa sløyfe det norske folk til å invitere noen de er glad i til en lunsj, og setter fokus på de gode stundene man har med de man er glad i.

Restaurantaktøren Blender er for første gang med som støttespiller til Rosa sløyfe. Gjennom hele oktober vil Blender tilby spesiallagde ”rosa lunsjer” ved 40 av sine restauranter og kafeer på kjøpesentre og flyplasser rundt om i hele landet.

#rosalunsj - Rosa meny på 40 kafeer og restauranter i oktober

Det blir rosa menyer hos blant annet Cafe Opus, Fattigmann, La Baguette, Ureist, SJØ og Food Factory i oktober.

Ved kjøp av én av deres rosa lunsjer doneres 10 kroner direkte til Rosa sløyfe.

Stort engasjement

– Vi er både glade og stolte over å samarbeide med Rosa sløyfe. Det interne engasjementet er massivt. Over 600 av våre ansatte i de ulike kjedene gleder seg enormt til å vise sin solidaritet med de som rammes av kreft gjennom årets kampanje. Vi skal gi alle våre gjester muligheten til å støtte en viktig sak over et godt måltid, sier Maria Willumsen, direktør Shopping i Blender.

Årets Rosa sløyfe-aksjon støtter de som er rammet av uhelbredelig brystkreft.

– For de av oss i denne situasjonen blir det viktig å bruke tiden man har igjen på det som virkelig betyr noe. Rosa lunsj handler om nettopp dette – å bruke tid med venner, kolleger og familie. Vi oppfordrer folk til å støtte årets aksjon gjennom å arrangere en egen Rosa lunsj eller ved å bestille en rosa lunsj ved en av serveringsstedene til vår samarbeidspartner Blender, sier Marit Sophie Egge, aksjonsleder for Rosa sløyfe-aksjonen.

Mer informasjon om årets Rosa sløyfe-aksjon finner du på Kreftforeningen Her finner du også informasjon om andre måter å bidra på.

Del gjerne din Rosa lunsj med oss med #rosalunsj

Bon appetitt! 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.