Hjem   Om meg   Kontakt
Rå nyhet fra Ombar! | Marianne de Bourg
26812
post-template-default,single,single-post,postid-26812,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Rå nyhet fra Ombar!

Ombar er økologisk rå sjokolade med råvarer fra etisk produksjon. En sjokolade du med andre ord kan spise med god samvittighet!

Ingrediensene i Ombar er skånsomt prosessert ved temperaturer under 45 grader, som bev­arer de verdifulle næringsstoffene i kakao.

Rå nyhet fra Ombar

Sjokoladen kombinerer næringsrik råkakao med delikate friske smaker fra naturlige bær og vitale melkesyrebakterier. Hele Ombarse­rien, som består av syv sjokolader, har fått ny design. Denne høsten lanserer vi også to nye smaker – Grønn Te & Sitron og Jordbær Mylk.

Grønn te & Sitron:

En unik sjokoladeopplevelse som strutter av smak og næring! Inneholder matcha, som er japansk grønn te malt til pulver. Sitronen er frysetørket for å gi enda mer konsentrert næring og smak.

Jordbær Mylk:

Rå sjokolade med delikate jordbær og fyldig kokoskrem som er en fest for smaksløkene!Jordbærene er frysetørket, noe som gir kraftigere smak og bevarer nyttige næringsstoffer.

Anbefalt pris kr. 37,50. Selges i helsekost.

Håper de faller i smak!

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.