Hjem   Om meg   Kontakt
#brillefinogstolt - Vi trenger mer stolthet! | Marianne de Bourg
26804
post-template-default,single,single-post,postid-26804,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

#brillefinogstolt – Vi trenger mer stolthet!

Brilleland har lansert kampanjen #brillefinogstolt hvor de oppfordrer hele det norske folk til å vise hvor flotte de er, alle som en. Kast bort janteloven og vær stolt av deg selv og hvem du er!

Det eksisterer et enormt fokus på å se bra ut, både i utseende og kropp, og det konkurreres til og med om å se best ut. Hva og hvem er det egentlig som avgjør dette? Vi er jo alle vakre på hver vår unike måte, og det er dette vi ønsker å rette fokus mot. Dette er et enormt viktig budskap, som vi må ta alvorlig.

#brillefinogstolt

– Vår kampanje handler ikke bare om å vise frem alle de flotte brillebrukerne, men at enhver skal tørre å løfte hodet og være stolt av selg selv, sier Kristin Berg i Brilleland. Som optikerkjede er vi så heldige å få se folk dypt inne i øynene hver eneste dag, og vi møter utrolig mange fantastiske mennesker!

Disse blikkene er både uretusjerte og ekte, og det er dette vi ønsker å vise hele Norge.

#brillefinogstolt

©FOTO: Brilleland

Vær stolt du også! Tag bildet ditt med #brillefinogstolt

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits