Hjem   Om meg   Kontakt
LavFODMAP – Magevennlig mat | Marianne de Bourg
26485
post-template-default,single,single-post,postid-26485,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

LavFODMAP – Magevennlig mat

Denne kokeboka inneholder oppskrifter, råd og tips til alle som har Chrons sykdom, mage- og tarmproblemer, matintoleranser og irritabel tarm syndrom (IBS).

I boka får du en innføring i hvordan du kommer i gang med lavFODMAP-kostholdet, og enkle oppskrifter som du kan bruke i hverdagen. I tillegg får du god kunnskap om irritabel tarm og matintoleranse, og råd og tips fra noen av landets ledende spesialister på mageproblemer ved Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo.

[BOKTIPS]

BOKTIPS-Kokeboka-LavFODMAP-–-Magevennlig-mat

© FOTO: Cappelen Damm

 • Tittel: LavFODMAP – Magevennlig mat. Kokeboka for deg som har sensitiv mage, irritabel tarm eller matintoleranse.
 • Forfatter: Julia Døhlen Edin
 • Antall sider: 152 sider + 32 siders Diettdagbok for egne notater
 • Forlag: Cappelen Damm
 • Kategori: Kokebøker/kosthold
 • Pris: Kr 305 hos Tanum.no

God mat som roer magen – kokebok for deg som har oppblåst mage, løs mage, hard mage eller vondt i magen

Julia Edin har slitt med mageproblemer siden hun var barn. Oppblåst mage, forstoppelse, diaré og smerter har vært en del av hennes hverdag. Da hun la om til lavFODMAP-kostholdet, fikk hun kontroll over magen, smertene avtok og energien steg.

I denne boka får du vite hva FODMAP er, hvorfor disse stoffene kan skape problemer, og hvordan du kan gå fram hvis du skal teste ut hvilken betydning dette har for deg.

Planlegging og forberedelser er nøkkelen til å lykkes med lavFODMAP, både når det gjelder innkjøp av matvarer, selve matlagingen og det psykiske – hvem man kan dele erfaringer med, og hva man kan forvente.

Derfor får du også i lavFODMAP-boka Julias beste tips til hvordan du kan lykkes med lavFODMAP-kostholdet. Også du som er i familie med eller venn men en som har sensitiv mage.

Om boka

 • Mer enn 70 oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker og desserter som gir ro i magen – uten gluten, laktose og tungtfordøyelige karbohydrater.
 • Enkelt, velsmakende og magevennlig.
 • Oppskriftene er utviklet i samarbeid med kokk Espen Edin Døhlen.
 • Utgis i samarbeid med Lovisenberg Diakonale Sykehus.
 • Diettdagbok for egne notater følger med.

Om forfatteren

Julia-Døhlen-Edin---forfatter-av-kokeboka-LavFODMAP-–-Magevennlig-mat

© FOTO: Cappelen Damm

Julia Døhlen Edin (f. 1983) er matblogger, kulturjournalist og designer. Hun har irritabel tarm og Crohns sykdom og har sammen med sin mann, kokk og fotograf Espen Edin Døhlen, utviklet en mengde oppskrifter som både er velsmakende og magevennlige. LavFODMAP – magevennlig mat er hennes første bok.

Forfatteren på nett: Magevennligmat.no, her finner du flere ukemenyer og oppskrifter. Her kan du også få kjøpt flere diettdagbøker når du har skrevet ut den som følger med boka.

Forfatterens blogg: magevennligmat/blogg og facebookside: Magevennlig mat på facebook!

Bon appétit!

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits