Hjem   Om meg   Kontakt
HOLD STYR PÅ KAFFEKAPSLENE
 – Ny kaffekapselholder fra Eva Solo | Marianne de Bourg
26568
post-template-default,single,single-post,postid-26568,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

HOLD STYR PÅ KAFFEKAPSLENE
 – Ny kaffekapselholder fra Eva Solo

Alle som elsker den lettvinte kapselkaffen, vet hvordan det kan være med alle de løse kapslene som ligger og flyter i skuffer og skap eller på kjøkkenbenken.

Det har Eva Solo tenkt på, så nå kan kapslene oppbevares i den nye og praktiske kaffekapselholderen og samtidig være dekorative.
 Holderen består av en glassylinder med en bunn av myke silikonlapper som holder kapslene på plass, men som samtidig gjør det lett å ta ut en kapsel når trangen etter kaffe melder seg.

INTERIØRTIPS Ny kaffekapselholder fra Eva Solo

© FOTO: Eva Solo

Eva Solo kaffekapselholderen har plass til 25 kapsler. Du kan blande kapsler med forskjellige farger i én holder, eller sette flere holdere ved siden av hverandre med kaffekapsler i hver sin farge og smak.
Kaffekapselholderen tåler ikke oppvaskmaskin.

Eva Solo kaffekapselholder er i glass, silikon og rustfritt stål, H 21,9 cm, Ø 7,85 cm. Veil. utsalgspris kr 269. Føres av blant annet RoyalDesign.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits