Hjem   Om meg   Kontakt
Neovadiol fra Vichy – En hudpleieserie for overgangsalderen | Marianne de Bourg
26560
post-template-default,single,single-post,postid-26560,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nneovadiol fra Vichy – En hudpleieserie for overgangsalderen

Hva hvis det fantes en hudpleie som kunne kompensere for virkningene av overgangsalderen på huden?

 

Neovadiol Compensating Complex – det første serumet og den første dagkremen fra Vichy som hjelper til med å kompensere for overgangsalderens virkninger på huden og tilfører huden ny ungdommelighet i overgangsalderen.

 

Vichy_NO_Neovadiol_Compensation_Serie

© FOTO: Vichy

Overgangsalderen er perioden rundt den siste menstruasjonen og skyldes nedsatt eller avsluttet produksjon av hormoner fra eggstokkene. Overgangsalderen inntreffer som regel mellom 45- og 55-årsalderen og har innvirkning på kroppens vev og funksjoner.

Også i huden skjer det drastiske endringer. Kollageninnholdet reduserers og det oppstår flere rynker. Huden blir mindre smidig, mister volum, elastitet og glød, og kan se trett ut.

Dette har blitt nøye studert av Vichy og for 15 år siden ble Neovadol skapt.

Med en banebrytende teknologi som er gunstig for hud som mangler fylde, utstråling, friskhet og velvære. Hudpleie som for første gang noensinne hjelper med å kompensere for overgangsalderens virkning på huden.

Siden da har Vichy vært pioner innenfor overgangsalder – så vel som postovergansalder-hudpleie og tar nå på bakgrunn av kontinuerlige studier rundt tap av hormonell påvirkning på huden skrittet videre ved skapelsen av Compensating Complex.

Produktutviklingen har vært basert på studier av huden i overgangsalderen. En analyse av hormonet DHEA og dets effekt og betydning for huden var til stor inspirasjon. Inspirert av hudens naturlige “ungdomshormon” har Vichys laboratorier skapt et kraftig kompleks av aktive ingredienser for å pleie huden på alle fronter.

Takket være det innovative Compensating Complex får huden gradvis mer ungdommelig fylde, velvære og friskhet med en mer ensartet og friskere glød.

Vichy Neovadiol Compensating Dagkrem koster kr 339 og Vichy Neovadiol Compensating Serum kr 429. Fås kjøpt på apotek.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.