Hjem   Om meg   Kontakt
Kjøkkenutstyrsbutikken med opplæring, kurs og mat- og vinopplevelser | Marianne de Bourg
26285
post-template-default,single,single-post,postid-26285,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Kjøkkenutstyrsbutikken med opplæring, kurs og mat- og vinopplevelser

Howard revolusjonerer den norske butikkbransjen!

Det er nok av pastamaskiner og foodprosessorer som står og støver ned i norske kjøkkenskap. Hvorfor? Det er ikke produktenes feil. Det er fordi ingen har lært kjøperen å bruke dem.

Det gjør Howard Kjøkkenskriveri noe med. Alle som kjøper eksklusive kjøkkenutstyr hos dem, får også tilbud om kurs i å bruke det. Når du handler på denne utstyrsbutikken får du et kurs med på kjøpet.

Howard kjøkkenutstyrsforretning

© FOTO: Howard

Butikken er unik i Norden med sin konseptuelle og opplevelsesbaserte form, og den vil i tillegg til å tilby det beste av kjøkkenutstyr også gi kunden opplæring, kurs og inspirerende mat- og vinopplevelser.

Howard, som i 30 år har vært en hjørnesten blant kjøkkenutstyrsbutikkene i Norge, åpnet 15. september landets første og helt unike konseptbutikk på Skøyen i Oslo. Sammen med Maschmanns matmarked og Maschmanns brasseri lanseres et butikkonsept som det kun finnes et par lignende av i verden.

Howard konseptbutikk på Skøyen

© FOTO: Howard

«Når du velger å investere i det aller beste kjøkkenutstyret på markedet, er det viktig at du lærer deg å bruke det riktig, og at du får hjelp til å oppdage alle mulighetene. Dette er grunnprinsippene til Howards nye konsept og opplevelsesbutikk» sier Nils H. Houge.

Howard Kjøkkenskriveri vil sammen med Maschmanns tilby en komplett shoppingopplevelse. Lokalet vil romme baker, kjøtt- og fiskehandler, pizzeria, delikatessebutikk og restaurant, samt alt man trenger av utstyr til kjøkkenet.

Kurs i taps, sous vide, ribbe og «date night»

Kurs og matopplevelser hos Howard

© FOTO: Howard

I tillegg til å være en levende butikk med skiftende utstillinger, smaksprøver og kunnskapsrike medarbeidere, skal Howard Kjøkkenskriveri arrangere hyppige kurs og kveldsaktiviteter for kundene.

Howard Kjøkkenskriveri har knyttet til seg en rekke talentfulle kokker og mateksperter som vil holde kurs i butikk- og restaurantlokalene. Mat- og vinentusiaster skal få mulighet til å lære seg å bruke maskiner og redskaper på en måte som vil gi dem enda større glede av sin lidenskap.

Her er oversikt over kursene hos Howard:

Mat- og vinkurs hos Howard

Howard ny butikk på Skøyen i Oslo

© FOTO: Howard

Howard Kjøkkenskriveri åpnet 15. september 2015 i Karenslyst Allé 51 i Oslo.

Om Howard – Kvalitet, inspirasjon og design i over 30 år

I 1983 åpnet den den livlige og kvalitetsbevisste matentusiasten Tom Howard designbutikken Howard Kjøkkenskriveri på Frogner i Oslo. Etter kort tid ble han importør for merker som Riedel og Alessi, og han åpnet etter hvert også showroom og agentur.

Den lille butikken har med årene blitt til en stor bedrift som sørger for at det norske folk har kjøkkenutstyret i orden – alltid med kvalitet, inspirasjon og design i fokus.

Etter over 30 suksessrike år som detaljhandel, engros og agenturutsalg satser Howard nå videre med neste generasjons kjøkkenbutikk – en opplevelsesbutikk hvis like ikke finnes i Norden.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.