Hjem   Om meg   Kontakt
TRINES MAT 2 – MIDDAGENE, MENYENE, BAKSTEN | Marianne de Bourg
26063
post-template-default,single,single-post,postid-26063,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

TRINES MAT 2 – MIDDAGENE, MENYENE, BAKSTEN

Ny bok fra Norges største matblogger og Årets matblogger 2014. Med Trines beste middagsoppskrifter, de populære ukemenyene og festmenyer. Inneholder også et stort kapittel med Trines beste bakst – alt fra brød og boller til kaker og kjeks.

[BOKTIPS]

BOKTIPS TRINES MAT 2

  • Tittel: TRINES MAT 2 – MIDDAGENE, MENYENE, BAKSTEN
  • Forfatter: Trine Sandberg
  • Antall sider: 392
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Kategori: Kokebøker
  • Pris: Kr 349 hos Tanum.no

Dette er oppfølgeren til supersuksessen Trines mat. Ved siden av et stort bakekapittel får vi også her Trines enkle og gode middagsoppskrifter og ettertraktede menyer til hverdag og fest. Alle oppskriftene er illustrert med Trines egne, vakre matbilder. Trine Sandberg er Norges største matblogger, Årets matblogger 2014 og tidenes bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med nærmere 120 000 eks i til sammen 15 opplag over to år.

Nå har Trine samlet enda flere oppskrifter mellom permene i sin bok nummer 2 og servereralt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk- og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Oppskriftene er inndelt i kapitler med tydelige overskrifter som Supper, Fisk, Kjøtt og Desserter, og boken er enkel å finne frem i. I seks forskjellige og fristende ukemenyer har Trine samlet forslag til retter og tilbehør som faller i smak hos store og små. Blant godsakene finner man også forfatterens forslag til blant annet festmeny, venninnemiddag og italiensk aften.

Trines bakeoppskrifter er ettertraktet– i denne boken har hun inkludert nærmere 70 oppskrifter i et fyldig kapittel med eltefritt brød, sjokoladesnurrer, kaker, kjeks og mye, mye mer.

Det er som alltid Trine selv som både tilbereder, styler og fotograferer maten både på bloggen og i bøkene sine.

Starten på blogg- og kokebokfenomenet Trine Sandberg (50) fra Lørenskog var blant annet hennes ønske om å overlevere familieoppskrifter til døtrene sine da de flyttet hjemmefra. Hun oppdaterer bloggen og Instagram regelmessig og er en svært etterspurt i media. For tiden har hun permisjon fra jobben som jurist i Utdanningsdirektoratet. Hun er kåret til Årets matblogger 2014 og nyter stor respekt blant sine trofaste lesere, kokker, forfattere og bloggere.

Forfatteren og bloggeren vet hva det norske folk vil ha – hun får kontinuerlig tilbakemeldinger og oppmerksomhet rundt sine oppskrifter og innlegg på bloggen og på Instagram og er alltid opptatt av å levere det beste.

Om forfatteren

Trine Sandberg - forfatter av boka TRINES MAT 2

© FOTO: Cappelen Damm

Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger og tidenens bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med Trines mat (2013). Trines mat 2 utkommer august 2015. Hun oppdaterer bloggen og Instagram regelmessig og er svært etterspurt i media. Trine tilbereder, styler og fotograferer all maten hun presenterer.

Følg Trine på trinesmatblogg.no; Instagram@trinesmatblogg og YouTube video.trinesmat.no

Bon appétit!

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.