Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Indisk Chicken Tikka Masala
25035
post-template-default,single,single-post,postid-25035,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Indisk Chicken Tikka Masala

Indian Masla er en grytebase med friske grønnsaker og belgvekster, sammen med hakkede tomater, kokosmelk og smakfulle krydder som er typisk for India. 

Helt uten tilsatt salt, og superenkelt å tilberede bare tilsett ditt favoritttilbehør og varm opp. Aldri har det vært enklere å lage til en smaksfest midt i hverdagen!

Oppskrift på indisk Tikka Masala

©FOTO: Go Green

Med Indian Masala grytebase lager du en komplett Chicken Tikka Masala på et blunk.

Indian Chicken Tikka Masala
 
Ingredienser
  • 500 g GoGreen Indian Masala
  • 400 g filet av kyllinglår eller kyllingbryst
  • Salt
Sånn gjør du
  1. Del og stek kyllingen.
  2. Tilsett Indian Masala og la det småkoke.
  3. Smak til med salt.

Server med ris, raita med papadums, naanbrød og mangochutney.

Mer indisk? Ta en titt her:

God middag!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits